^_^

Tuesday, March 1, 2011

mentekedarah+++++

sila abaikan baju yang aku pakai malam ni dengan entry sebelum ni sebab aku memang recycle baju tu.malas aku nak basuh baju banyak-banyak sebab aku takde mesin basuh.*eleh macam korang tak penah pakai baju recycle kan?hehe*


tengok gambar jek la sebab aku malas nak taip panjang-panjang.just aku bagitau yang aku kua makan ngan kwn aku leha malam sebelum mak ayah aku datang lawat aku kat sini.hoho

 ohoi.mestilah gambar aku dulu.haha


 kawan aku leha.cun kan?sorry.dah berpunye.hehe


 air kitorang same jek.ice lemon tea.


bubur ayam.leha punye bukan aku punye.

 ni baru aku punye.curry mee alfonso*ceh name macam canggih*



 licin siot aku punye mangkuk.hehe


 balik terus beli mcflurry.ngidam.



 sangat menggoda naluri keibuan aku.haha kang nak beli la.heeeee


 haruslah aku kene amik gambar bersama mcflurry oreoku.ehe


okeh itu jek kot nak share kat sini.this week nak gi pc fair ngan member2 aku kat persada.yuhuuu.harus pergi.hehe.tata!

1 comment:

  1. bile nk umumkn pemenang keychain lucky draw nie? xsabo2 nk tau...

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails