^_^

Wednesday, February 2, 2011

Twitter?sumpah aku tak tau nak maen cemane.hehe

uhuuiiii korang korang sekalian.
korang ade twitter tak?mesti korang ade kan?
aku ade dah berkurun berzaman tok kadok aku buat.
tapi aku sangat tak reti nak main.
kazen aku cakap best tapi nape aku tak nampak best die?


ade gak aku try godek-godek twitter neh.
but hampeh aku still tak pandai-pandai.
nak tengok bukti aku tak pandai maen bende alah neh?
ha.meh tengok ramai-ramai.


CLICK KASIK DIE GEDEMPOL


bukti aku tak reti maen.hehe
nama aku dah switch ke NatrahNoordin tau! 


korang kalo nak add aku,add la keh.
ti aku follow korang balik.


muah muah muah!sayang korang!


tata!

5 comments:

  1. hehhee..cikbintang pon xtaw nk gna..
    cikbintang follow artis2 je..
    (ececec gosip hehhe)

    ReplyDelete
  2. kiter pon x reti nak tweet2 gak..huhuhu..men cuit2 pandai ler..hahahha

    ReplyDelete
  3. cikbambam-hahahahahah..ape la cikbambam ni;p

    ReplyDelete
  4. aduh... tweet ni.. macam pelik ja...
    dah lama reg tapi follower nya 0 ja..
    hihihihi... lagi teruk

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails