^_^

Thursday, February 10, 2011

jatuh cinta lagi?watthefish!

assalamualaikum korang..


wah.sekian lame aku tak hupdate belog ni aku tengok makin 'pekasam' jadiknye.
traffic slow-mlow pastu tambah plak ngan takde sape pon nak jenguk aku.
woaaaa.sangat sedih. T_T
so.aku busy la tersangat busy sebenarnye bukan busy ape tapik almaklumlah minggu orientasi cikgu baru kan. memang la sedikit mencabar kewibawaan aku.waaaa.tu diaaaaa


sekolah aku ni kan memang best.
sebelum aku gi hari tu aku ade gak risau pasal cikgu-cikgu lame kan kot kot ade yang tak sudi nak cakap ngan aku yang comel nih. *wek.sediakan baldi untuk muntahhhhhhhh


rupenye dorang sume memang kautim ah.
memang syok ar ngan diorang kan.
cikgu sume ramah tamah n aku terasa macam aku cikgu lame je kat sini.
and aku admit yang aku dah mule 'jatuh cinta' ngan sekolah ni!
sumpah aku tak tipu!
kat sekolah ni aku paling muda la.
almaklom ah sweet 17 kan haruslah sentiasa muda berseri.
cet. aku banyak dapat relief sebab aku lom lagik dibagi jadual.
maybe esok kot.
wah.aku memang eksaited sikit la sebab tak sabo dah nak ngaja darjah 1 untuk ENGLISH ngan darjah 3 untuk MATHS.


aku dapat 20 mase ENGLISH ngan 10 mase MATHS.
aku besyukur sebab tak lari sangat ngan option aku mase kat maktab.
pasni jangan panggil aku cikgu tau.panggil teacher.haha


k la.aku nak wat keje jap.
nak anto report orientasi kat PPD 17hb ni..
tata!
ala skali skale interprem tak salahkan?haha!

4 comments:

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails