^_^

Wednesday, January 5, 2011

Segmen: "Blog Aku, Bukan Privasi Lagi "

okeh. td enchek shaofie ade invite aku join segmen die. 
aku pon bukak la n aku nampak segmen ni menarik gak n rase nak join gak.heee. 
ni banner die. comel je orgnye kan kan kan?
ade iras haziq AF sket la.


jgn marah enchek shaofie >_<



okeh.syhhhh!nak cite neh.hehe


ape ek pasal belog aku?emm.belog aku ni adelah belog privasi yg tak mungkin ade 2 atau 14 org author. sebabnye authornye cume sorang iaitu aku. dan aku bebas nak cakap,nak luah ape je dalam belog neh. n aku lebih menjurus pada hidup aku. it means pasal family,kwn2,ape aku buat,ape aku makan,macam-macam la. kadang-kadang rase malas nak berblog sbb tgok macam takde sape je nak kawan ngan aku (ayat sedeyh tak hengat). cet.takde la. aku menulis hanya suka2.n I LOVE BLOGGING VERY MUCH!


aku tag:
1. ANA
3. JIHA
Tarikh Tutup : 5 February 2011

3 comments:

  1. yuhuu slm perkenalan!rasa nk joinlah nti..blh dpt ramai kwn2.

    ReplyDelete
  2. hehe...jom la join..mmg ley dapat ramai kawan=)

    ReplyDelete
  3. saya mesti pilih...
    tambah kenalan dan traffic..kui3x...


    p/s
    Layanzz Community ada 1 contest..
    berminat jom Layanzz

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails