^_^

Monday, January 3, 2011

*Pagi yang rase cam hening jek.

pheeeewwwww..~
phuwwwww..
ha korang dengar bunyik angin tak tadik?
haha.konon macam sepoisepoi bahasa la kan.
tapik alehaleh menjadik sekoi.

macam biase la.
selepas anto ibu aku gi keje,banyak lagik keje rumah yg aku kene buat.
maklumlah PENGANGGUR kan?
kalo tak,mesti skang aku kat maktab.
dalam kelas ngumpat ngumpat pasal budak maktab gak le.
heh.macammacam bende yg kitorang gosip sampaikan name aku selalu naik.
asal aku borak je mesti name aku kene sebot walaupon org lain lagik bising.
badi agaknye.

maybe lecturer nampak muke aku macam ulat buku kowt.
takpon die rase aku cam suci tak patut bercampor ngan budak neh.
wahahaha.ayat macam aku baik sgt.
takde la.kwn2 aku sume org baikbaik.
lep korang sangatsangat.
skang ghase cam ghindu giler suasana dalam kelas.
omaigod *ghindu gile*
(sampai nangis2 tepi tingkap umah merenung langet)
aha!~
keh,nak kua gi beli bawang!nak masak!
tata!

3 comments:

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails