^_^

Thursday, January 27, 2011

Nini D & The Warna Contest



kontes lagik.ape kene aku malam ni?
hehe.saje jek lagipon tengok contest ni cambest.


me follower ke 43.hope bertuah..hihi


ni ade homework sket almaklumlah cikgu kan?hehe


1. apa pendapat anda tentang rekaan tudung sekarang?
- rekaan tudung sekarang makin kreatif dan cantik-cantik. dan boleh jugak digayakan dalam macam-macam majlis n situasi.fuhhhh..hehe


 2. rekaan yang macam mana yang anda suka?
-suka rekaan yang mempunyai kaler-kaler yang menarik dan dari fabrik yang mudah dipakai. 
 
 
  Lengkapkan slogan nih...
       " bertudung akan lebih bergaya jika dipadankan dengan pakaian yang sesuai dan warna-warna yang menarik serta digayakan dengan pelbagai style asalkan tidak melanggar syarak dan nilai etika beragama"
 
 
aku tag:
PoloY dan sume yang tau pasal contest ni sebab hadiah die best giler!


tarikh tutup:
31.01.11 jam 11:59 malam

2 comments:

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails