^_^

Tuesday, January 11, 2011

*Nak cakap camane ek?

assalamualaikum korang.


nak cakap camane ek?sebenar-benarnye aku neh tak tau nak cakap camane dah.kalo cakap,nanti bercakap.kalo tak cakap,tak bercakap pulak.hehe.ape aku bebel pun aku tak tau. hehe. nak cite pasal ape ek sekarang neh. nak cite pasal family,rase macam dah penah cite.nak cite pasal boipren kang meluat pulak korang korang kan. cite sikit sikit sudah la.asalkan yang korang tau aku memang dah gatal nak kawen.haha-->lempang laju laju muke neh!


ha!tetibe ade idea.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ha.bosan nak scroll?ha.tak kire!scroll jugak.lalala
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
adui.jari lenguh.hakhak
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ha.dekat dah..kejap jek lagik.sabar sabar!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ala!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
idea da hilang!(sambil garu garu kepala yang banyak kelemumur.hehe)


alo..jangan marah ek awak awak.aku ade keje sket.ti jap lagik aku sambung idea aku okeh?


tata!

2 comments:

  1. Cheh.buat penat aku scroll je...HAMPEH!

    ReplyDelete
  2. hakhak!lu kena beb!haha.

    ala jgn marah weh.skali skala wat entry gitu gaye.hehe

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails