^_^

Monday, January 10, 2011

Kalau husband aku football players yang glamour.....

1. yang pastinya mesti aku akan jadik PA merangkap pengurus hal ehwal kehidupan die. sebab aku kan bini die.ape ape jadual die,aku akan urus sebab aku kan sayang laki aku. HARUSLAH!hehe.


2. aku akan ikut mane pon die pegi even die nak g toilet awam sekali pun sebab aku takmoh die ade skandal ngan mane mane pmpuan pon sebab aku kuat jeles kot.kang tak pasal pasal lebam mate laki aku sebab gaduh laki bini.hehe.


3. aku akan training ngan die sekali petang petang kat padang sebab aku taknak ade pompuan skodeng die pastu nak mintak minta otograp bagai.sorry.kalo u layan,kepale u i putaq.


4. duit gaji die aku yang pegang sebab aku taknak die habiskan n berpoya poya tak tentu hala.caring kan akuh?haha. caring dan sangat kuku besi okeh.haha


5. kalo kitorang gi jalan jalan ke, gi shopping ke, aku akan pastikan yang die kene pakai beg kertas yang lubangkan muka ngan hidung ngan mulut je sebab mane boleh orang lain tengok die.kang tetibe datang peminat mintak otograp?ngan aku aku sekali penat nak sain otograp.hehe


6. aku akan kamceng ngan coach die sebab mase die lawan,aku nak duduk sebelah coach kat bawah tuh sebab aku kene la tangkap gambar banyak banyak kan.almaklumlah,laki gelamer.hehe


7. aku takkan bagi die main bola pakai seluar pendek sebab aku tak suke orang tengok betis bertih jagung die.so,sile pakai seluar panjang saiz XXL kalo nak betul betul serius dalam football.


8. setiap kali mase rehat (mase die match), aku akan turun padang sebab nak kesat peluh laki aku tuh.baru la nampak cam caring kan.macam posh ngan beckham la.hehe.(silap silap kene pelempang ngan laki aku) haha


9. aku akan buat satu fanclub untuk laki aku but,peminat pompuan tak boleh gatal gatal nak salam ngan laki aku sebab bukan muhrim.hehe.kang aku merajuk pulak.susah laki aku nak pujuk.haha


10. aku akan design baju yang ade gambar laki aku.pastu aku akan bukak butik n jual ngan harga berpatutan.mesti ramai beli sebab laki aku kan footbal player yang gelamer!hahahhaha..puas hati!
tata!heh.

2 comments:

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails