^_^

Wednesday, January 5, 2011

*Jalan jalan gi anta angah kat KPM bandar penawar,johor.(pergh tak tahan nama tempat full)

wieeewiiiittttt>_<


act,semalam aku gi antau adik aku iaitu angah kat tempat belajo die iaitu Kolej Profesional MARA bandar Penawar,Johor.


angah aku neh baru le pass program PIP kalo tak silap aku program bahasa inggeris ke ape bende tah. kire macam foundation ah. 5 bulan gak die amek kursus PIP neh n baru je dapat surat wat diploma kat tempat yg same. 


die amik bahagian LOGISTIK. kalo korang tak tau, korang bley search google. heh. logistik neh kire macam nanti akan keje bahagian keluar masuk stok/barang/ape ape jek yang berkaitan penyimpanan barang.


okeh okeh. aku bagik contoh eh. camni. prospek keje neh lebih bertumpu pd gudang gudang(warehouse), kat pelabuhan pon boleh, kat POSLAJU sdn bhd atau hypermarket yang besar macam JJ,midvalley ke, atau the curve. ala,tak kesah la mane mane pon sampai la ke sekecik kecik minimarket macam kedai runcit muthusamy ataupon kedai barangan plastik 2 ringgit. ha. macam kirenye kene jage stok barang kua masok la. camtuh.okeh.faham murid-murid? ape? faham? bagus murid murid. baik.kite teruskan.hehe


aku bertolak awal gile kot. dalam kol 7 la camtuh. pergh pakai baju kurung seh anak pakcik noordin neh. aku pakai baju baru tuh.sebenarnye baju neh nak pakai mase 1st day keje nanti tapik disebabkan rase tak sabar nak posting,aku pon pakai la dulu sebab ibu aku suh pakai baju kurung. almaklumlah kan nak gi daftar adik kenela pakai sopan sopan.tak gitu? (tapi aku kalo tak gi daftar adik aku pon,sopan hokeh.howyehhh)


 e.muke beminyak minyak macam baru lepas kene goreng ah


 my mama iaitu ibuku yg cun.


 ha. neh la library KPM bandar penawar tuh.


 saje buat muke comel ala ala meow meow cat gitu.


comel tak?comel tak?ha.cepat cakap comel!haha


sorry la ye korang.
gambar aku yg banyak


gambar KPM seketul jek.
hehe
aku lupe la nak snap gambar banyak banyak.


tata..muah3!

1 comment:

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails