^_^

Monday, January 10, 2011

I Love You la makcik ngan pakcik!

heh.tajuk entry ni mesti la pasal pakcik ngan makcik kan?
hehe.actually,td baru lepas call pkcik ngan mkcik yang tinggal sebelah rumah sewa.
mase blaja kat terengganu hari tu.


pakcik dah call aku 2 kali hari tu.
tapik disebabkan tak perasan ngan takde 'pitih' (duit) nak tepon balik,
so,baru dapat kesempatan nak tepon tadik.


rase rindu kat pakcik ngan makcik tuh.
pakcik usop ngan makcik yah.
due due laki bini baik sangat n sporting!


dulu,mase sewa kat rumah tu,pakcik ngan makcik la yang jenguk kitorang.
kire macam anak angkat gak la.
n kitorang pon kalo ade pape problem,mesti gi umah die.
tak kesah la ape pon problemnye n kalo masak pape,mesti bagi dorang.
pakcik ngan makcik tu pon selalu sangat bagi macam macam kat kitorang.


kadang kadang dapat kuih, bubur lambuk, buah,nasik dagang (feveret)..
ohoi!tetibe lak teringat nasik dagang makcik.sedap weh.
seriyus tak tipu. T_T


ingat gak makcik tu kat kitorang..
aku call tadik,die terus gelak n aku dapat bayang muke die yang selalu senyum tuh.
die tanye posting mane.
aku cakap la menganggur lagik nih.
hehe.pastu borak-borak tanye kabar jap..
rindu pulak kat makcik!ngan also pakcik la!

1 comment:

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails