^_^

Sunday, January 23, 2011

Entry KHAS untuk AROL DSHW!

hai korang korang sekalian..
first time aku buat entry khas untuk AROL DSHW!


ni blog AROL


sebab aku tersangat la suka hati sebab die dengan murah hati dah bagitau aku camane nak buat list entry yang boleh gerak gerak tu..terharu bagai ni isk isk isk tersentuh naluri kewanitaan hakak!haha.


ni website tu.
PECET SINI


kebaikkan kamu akak balas dengan buat entry pasal kamu ye arol.thanks bebanyak! 


so dengan ini dimaklumkan bahawa AROL tersenarai dalam top 3 top 10 blog terkemas yang dianjurkan oleh HANNAFAUZANN!


jom ramai ramai undi beliau sebab blog die memang kemas! 


4 comments:

  1. Whoa! Terkejut Arol tiba-tiba jek ada orang buat entri pasal Arol. Ingatkan ada yang tak puas hati tadi. HAHA. Welcome! Arol cuma bagi link tutorial jek, bukannya tolong apa pun.

    Ehh! TERIMA KASIH sebab sudi promote undian tue! :) *Salah fakta lah. Arol baru terpilih Top10. Undian nie untuk Top3 pulak. Hehe.

    :)

    ReplyDelete
  2. hehehhe..ala..rase macam terharu..tu buat entry..kihkihkih..

    ur welcome.ala,saje2 jek ni..;p

    goodluck ek!

    ReplyDelete
  3. http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/bloglist-sandiwara-seorang-insan-syafiq.html

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails