^_^

Tuesday, January 25, 2011

Ending BUKAN DIRIKU yang tak best seb baik hero hensem.hehe

semalam ade tak sape-sape yang tengok episod last BUKAN DIRIKU?
ala,drama indon yang pendek je tu tak sampai 30 episod.hehe.
aku tengok but aku tak suke la ending die.
ape tah. macam tak mencabar minda langsung.
senang sangat nak pujuk si heroin tu dari jangan tinggalkan hero die.


tapi,pape pon,gue suka bangat dong.
drama yang pendek n tak meleret berbatu batu.
macam cite indon yang lain.
merepek-repek.


ha.meh aku tunjuk sket hero die.
si BAIM WONG ni belakon gak cite yang sekarang tengah tayang kat
TV3-SEJUTA CINTA MARSHANDA ngan ASTRO RIA-BINTANG DAN KEJORA.








pinjam dari pakcik YAHOO

kepada hero BUKAN DIRIKU yang hensem gilo,

nak sain!!!!!hehe


tata!

3 comments:

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails