^_^

Tuesday, January 11, 2011

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS

hai korang korang sekalian.aku join contest yang dianjur oleh FARZANA FARZANTO nih. keh.ni banner die.



syarat-syarat penyertaan (tuan blog,sy copy tau)::
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO. -done
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni. -done
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda. -done  
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni. -done
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. -done
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

ha..senang kan?ape lagik?jom la join!!


keh. aku tag:-
1) Jiha
2) Izni
3) Husna
4) Ana
5) Mozuba

JOIN TAU!!!

4 comments:

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails