^_^

Friday, January 28, 2011

= CONTEST AJAATYNE :: besday someone spesel. =



pagi-pagi dah di tag oleh kawan ak IZZ dr IPGKDRI ni.
*cewahh  promot sket hehe*


kene wat satu ucapan yang kretip mentip untuk someone spesel yang nak sambut besday.
untuk buah hati cik aja la. 
so ni kire cam aku cube gak la ye.
boleh buat jugak mase besday encik ehem-ehem aku.
*numpang sekaki*


ni la ucapan yang aku karang sempena ilham pagi bute ni.hehe.


'Sayang!Happy Birthday awak..awak dah makin tua la.Tapi you don't worry sebab awak tua camane pun,saya tetap sayang awak macamana awak sayang saya.hehe. Saya nak wish semoga awak dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..I wish I could be with you every moment sayang. Boleh la awak belanja saya setiap hari!hehe.Don't be notty-notty okeh sebab nanti saya bobok awak laju-laju!Dan sebelum terlupe..saya harap our relationship kekal insyaAllah dunia akhirat.I love you so much because I know you're my only one,my love,my soul and my heart' 


ha.amacam?jiwang tak jiwang tak?
hehe.hope cik aja suke la.hehe.


so ape lagik,jom join ramai-ramai.
time ni la korang boleh tolong cik aja kite ni.
n kite gak boleh pikir ape ucapan yang seswai untuk someone.
yeehaa!! 


aku tag:
1) Poloy
2) Izni
3) Ana

 
TARIKH TUTUP: 10 FEBRUARI 2011 

3 comments:

  1. aduh.. ramainya tag ak tuk contest nie.. haha ak jiwang ke?? :p izz dgn ko tag nie.. makna ak kene buat la nie.. haha

    ReplyDelete
  2. ihik ihik.... so suweet...thanx promote =)

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails