^_^

Saturday, January 8, 2011

The Best Follower AWARD!


wee..baru amek award neh dari cik aki..
mekaseh cik aki..sayang kamu sangat!


neh nak jawab soklan yg ade.


ucapan kepada pemberi award iaitu cik aki
mekaseh cik aki.hope kite akan kawan smpai bile2 n terharu gile.isk T_T


4 ciri lelaki/wanita idaman untuk dijadikan isteri/suami
1. Beragama dan bertanggungjawab.
2. Suke buat lawak.
3. Pandai jage hati my mom n my daddy.
4. sanggup susah senang sama2..

*thanks my dear>_<


1 tips untuk kekalkan hubungan dengan pasangan.
ececeh.hehe..ade tips ke?
emm.saling memahami kot.=)


Pernah ade terjumpa Doa Pendekat Jodoh dan Putus Cinta?
yang putus cinta tak pernah lagi..


10 link pilihan anda dan beritahu mereka telah memenangi award ini.
4. Jiha
5. Ana
6. Izni
7. Aty
10. Jijat


wehuuu..link2 kat atas tu antara link yang aku suke ngendap.

orang lain yang aku tak tag tu,sorry keh..amek je award neh.
semua orang pon boleh amek..=)

SEBAB AKU SAYANG KORANG!!

tata!

6 comments:

  1. mekaseyh..nanti ML amek ye=D
    Kalau sudi,meh la amek award dekat blog ML juge=)
    award u're cool like a snow =D

    ReplyDelete
  2. thank uuuuuu~!org 1st lagik tuhh!!hehehhehe..

    ReplyDelete
  3. thnks..yg ni pon nanti saya jawab..hehhe

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails