^_^

Friday, January 28, 2011

BEN ASHAARI BLOG




yes!BEN ASHAARI buat lagik!hari tu tak sempat nak join..so dengan secepat kilat aku buat entry nih.tapi kene jawab soklan yek..

Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini ..
sehari update dalam 3-8 entry bergantung pada mood dan keadaan.Jumlah entry pulak dah 309 entry.

Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI
ofkos berminat sebab sape tak kenal abg BEN ASHAARI kan?boleh la saya tingkatkan traffic..=) n paling penting meramaikan kenalan dari macam-macam negeri..

Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?
Nak share macam-macam bende dan pengalaman hidup ngan sume blogger.lepas tu akan sedaya upaya tolong blogger-blogger baru promosikan blog diorang macam yang abg ben selalu buat.insyaAllah..

siap!hehe.harap-harap dapat join..huhu

No comments:

Post a Comment

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails