^_^

Saturday, January 8, 2011

Award dari Miszlullaby

hehe.tadi dapat lagi award dr Miszlullaby.
act,she's one of the favourite bloggers yang aku salu stalk.
hehe.sorry ek ML.>_<
neh awardnye.

Award from Miszlullaby



keh.nak jawab dulu soklan yang ML bagi..=)

1) Bila korang suka tulis entry?
-suke tulis time ade mood. macam sekarang neh.smpai dekat 5 entries dalam mase sejam.hehe.

2) Adakah korang blogwalking hari-hari?
insyaAllah kalo tenet tak lembab macam sipot.hehe

3)Namakan tiga blog yang korang paling suka baca:
- cik epal
- ofkos ML
- yang rajin update..sape2 jek..=)

4)Apa yang korang nak cakap dekat ML kalau korang jumpa ML (Hahahahaha!):
- ML!tak sangka jumpe ML!nak sain!!nak amik gambo!!hehe

5) Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow~
- cik bambam
- cik aki
- ayuni
- ckikova
- husna

yey!siap..hehe.thnks ML!


Tata!

4 comments:

  1. nak sain?kekeke..1st time org mintak sain.kekeke..thanx sebb amek award dr ML =)

    ReplyDelete
  2. ML-welcome..thnks jugak sbb bagi award nih ye ML..=)

    ReplyDelete
  3. cikgu akim-amik la award tu..=) sy bg kat sume..=)

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails