^_^

Wednesday, January 12, 2011

25 random facts about me myself and I!

Thanks incik mozuba sebab tag aku yek. hohoi.mule mule tengok tajuk pon mesti lah dapat agak apebende yang akan ditulis dalam entry neh kan?hehe.jap.incik mozuba,saya mengopi arahan segmen kat belog anda yek.hehe.neh syaratnye.zasssss~


"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."


hoh.ha dah bace kan?ha.ape lagik meh sini aku list sementara otak ngah ligat baru pas mentekedarah neh.hehe.


1. Aku memang penggemar setia ayam masak lemak cili api so sape yang nak kawen ngan aku haruslah pandai masak itu okeh. nak kene lempang laju laju ngan mak mertue?hehe


2. Sangat suke blogging n bace blog blog orang sebab itu semua kan pengalaman.harus dikongsi bersama.


3. Tak suke makan ikan pari sejak ade kisah pasal anak yang kene sumpah jadik ikan tuh. tak tau la nape.


4. cepat mengalah dengan orang lain especially kwn2 sebab malas nak gaduh.wat ngabeh boreh jo.


5. eyeliner adalah bende wajib aku pakai even nak g kedai. mengade!pang!


6. lagik rapat ngan ibu sebab she's not just my mom but my bestfren ever.


7. tak suke orang hipokrit depan cakap lain belakang cakap lain.


8. suke shoppingbende bende murah.


9. suke mentekedarah that's why badan skang macam dipam pam.


10. malas bace buku tapi rajin bace majalah.aik?


11. sangat teliti (agaknye la) walaupun nak kire 4 + 9 gune kalkulator.


12. suke masak.


13. penah jatuh tangga sampai patah gigi.


14. tak suke pakai heels tapi sgt suke wedges.


15. sensitif mentip lagik lagik kalo bab bab anak tak kenang budi sampai anta mak bapak gi umah orang tue. kuang ajaq!


16. suke bende yang murah tapi nampak branded even pasa malam pun aku langsung tak kisah.


17. tengah gune produk clean n clear n dah setia selama 2 tahun.


18. suke kuih seri muke ngan onde onde.


19. tak boleh hidup kalo takde henset.bia la takde i/c tau.hehe


20. suke drive laju2 kalo tengah tension.


21. suke kucing meow meow!!!!


22. takleh tido kalo takde bantal wangi.hehe


23. tangan memang cepat sejuk kalo duduk dalam aircond.ade org maintain suam je tangan die.


24. tak suke pakai shawl sebab muke nampak bulat n tak sesuai.aku kan pakai spek.


25. suke kumpul botol minyak wangi.


huh.jenuh mikir..hehe.well,skrg nak tag 25 orang pulak.okeh.orang lain yang singgah blog aku ni pon dipersilakan buat jugak tau.ala suke suke tak salah kan?=)

mozuba
cik husna
izni
ana
jiha
cik aki
chikova
miszlullaby
cik bambam
nik khairul azlan
ati
cikgu loqman
ayuni
mimie
ayu jazari
ijat
ariffda
dinas
princeduyong
awien
mika
cik firus
mamawana
eT
azatie




ho.jap lagik sambung.hehe
tata!

8 comments:

  1. thanks tag!nanti cik bambam buat ea..hehehe

    ReplyDelete
  2. http://vanillaoreo-chikova.blogspot.com/2010/12/25-perkare-dotdotdot.html

    yunk, ni link yg i dh buat aritu,
    tgk la tw :)

    ReplyDelete
  3. Tq for tagging me. Aiiiyoooo so many questions to answer and so many people to tag...holahola...I'll try....wait n see lorrr....

    ReplyDelete
  4. hahaaa suker lah! nnty aki buat eyh. yuu~ tq cik net!

    ReplyDelete
  5. puan netty: t i wat yea...weekend ni bz sket la cyg...:)

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails