^_^

Friday, December 17, 2010

*Toilet bowl yg unik gilos adios!

cube korang tgok gambo3 kat bawah neh
aku kompem,kalo la korg soh mak ayah korg wat camni kat umah,
mmg ramai yg datang nak tumpang 'eeekkk' kat umah korang.
heh. interesting taw!heh.

 kreatif dok?
hehe.ala2 siput khinzir sket.heh

 korang ingat manusia jek pkai stokin?
toilet bowl pon ade la!heh

 sambil 'eeekkk', boleh bg ikan makan.
haha. sgt peliks bin ajaib.

 yuhuu.
rekaan nih mmg sgt mggoda ok.
takut aku.heh

 seakan2 batang paip kan.
heh. i loike this!

neh job baru bg penganggur mcm aku.
jahit sarung toilet bowl.haha

 wuhuuu.
ni mmg pemuliharaan flora & fauna.
yeah.sokong kempen ini.waha

suke gilo.
pink gitu.heh

 kalo camni la, mmg aku tak 'eekkk' la jwbnye.
takot tgok.haha

tau tak korang, kat taiwan ade restoran gune design toilet bowl as mgkuk dorg?
tak percaye?
try google. tak selera omak!!heh

4 comments:

  1. ehhee,,interesting,.mcm2 toilet kan,,=)

    ReplyDelete
  2. tau takpe..hehe..bestnye kalo dapat satu yg cntek2 kan?hehe

    ReplyDelete
  3. wahhhh, lawanyaaa..kalo dapat toilet design modern gini, berjam-jam la rasa nak 'erkk' lama-lama..hehe

    ReplyDelete
  4. hehehehhehe..tau takpe..siap boleh berkelah lgik..kekekkeke;p

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails