^_^

Thursday, December 23, 2010

*teringat mase kecik-kecik dulu.degilnye aku.nauzubillah.

hai korang-korang yg disayangi dengan setelus jiwa tanpa mengenal erti pilih kaseh. hehe. hari ni cekgi tbe2 rase nak feeling2 bagai. heh. bukan feeling2 perasan pasal cintun2 tau. tapik pasal cite mase kecik2 dulu. zaman kecik2 yang penuh duri ranjau onak berliku. ceh. ayat tak menahan. aku suke!loike!haha

skang neh kalo korg yg knal aku la, tgok aku macam berisi kan?(ni mak aku cakap,bukan aku tau) bukan la kurus. tp kategori kurus yang tak berape nak kuros.aik?ade gak?hehe. fyi, ak dulu mase kecik2 tombam bagai weh. mak aku cakap, ak punye tembam tu, semangkuk!hehe. bayangkan aku camneh cukup la.

credit to google

 okeh2. aku comel sket dr baby kat atas neh.tau tau. jgn samekan aku macam die. hehe.
aku bukan setakat tembam camneh, bahkan mulut aku tersangatla becok macam joyah pulang petang. ade jek bende yg aku nak cakap. kalo jumpe org, ade je bende aku bebel2. aku pon tak dapat bayangkan aku camtuh coz sekarang aku very the 'pendiam' one kalo org tak knal la. kalo knal, mmg pung pang pung pang jugak aku.

start umo aku dalam lebih kurg 3 taun, aku neh nakal sket. mak aku kate, aku kawan ngan laki jek. main keja2, nyorok2 ibu, bedah2, buai. takde lgsung main masak2 ke?ade kot,tp aku lupe la. mak aku akn bg aku kua main kul 6 biasenye. pastuh,ape lagik. aku mmg macam org ilang arah tujuan la g maen ngan kwn2.

mak aku salu pesan. 'ha.balik sebelum pukul 7' tp korg tau ape?aku salu balik lepas pukul 7. seronok main punye pasal. ape lagik, mak aku mmg da standby awal2 bende alah neh.

credit to google
 
hehe. dasat tak aku?mmg kalo nak ingat2 balik, mmg bnyak kali aku kne pelangkung ngan mak aku. gile. penah kne bntai ngan batang mop, tali pinggang, hanger. tah la. aku pon tak ingat apesal la aku nakal sgt sbb skang neh aku tengok aku baik jek.heh. maybe pengalaman mematangkan sesorang kot. cewah!

masuk skolah.

mase darjah 3 seingat aku. heh. aku mase neh gi skolah da start pakai tudung. mak aku siap pesan pkai tudung jgn bukak2. tp, aku degil. salu main keja2 ngan budak laki. maaf,bukan gatal tau. biase la budak2.ehehe. keja2 punye keja, lari punye lari, mmg salu la tudung neh dengan sengajenye aku bukak. sbb rase cam lagik laju kot lari kalo takde tdung.hehe. pastuh..tudung tu bukan reti letak elok2. korang tau aku letak mane?

credit to google
 
bawah meja!hampeh.


hehe.pastuh, dah bunyik loceng nak balik, tau plaks pkai balik tudung tuh. pure2 baik depan mak rupenye.haha. takde la,budak2 kan?name pon budak.mmg tak sah kalo tak ngelat. hehe.

wohoo.ade lagik kenakalan yg aku ingat.

mase puase. hehe. aku sure sgt korg pon msti ade pengalaman kelakar kan?hehe. dulu, time pose, ak msti ngelat. hari2 aku akan masuk bilik air knon2 nak mandi tah brape kali shari. alasan yg aku bg, mandi sbb panas. tp aku bukan buat ape pon dalam bilik air tuh. 

aku just amek gayung, amik air, MINUM!wahahaha.patut la skang muncet tak ingat dunie. rupenye sbb kuat minum air paip. haha. 

bile ingat balik, rase nak ktawe laju2 pastu golek2 kat lantai. mmg bnyak lagik sbnarnye. but i've to go sbb ade kje nak buat. kalo korg ade cte best, bley la share. 

sayang korang sgt2!!=)

No comments:

Post a Comment

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails