^_^

Tuesday, December 7, 2010

*SAHABAT BLOGGER GIVEAWAY~

hihi..satu lgik contest..aku ni gile ke hape??hehe..saje isik mase lapang kan..(pdhal.....)
keh2..jum tengok banner diye...=)

 
http://miza-zairi.blogspot.com/

Syarat-syarat
-peserta yg mempunyai blog (blogspot sahaja ye )
-jadi  FOLLOWER  blog HIDUP ITU INDAH
-copy & paste gmbr GA di atas ke entry & sidebar berserta link - miza-zairi.blogspot.com
-entry bertajuk SAHABAT BLOGGER GIVEAWAY
-tag 3 orang sahabat blogger anda
-tinggalkan link anda  di bahagian comment entry ini .
GA bermula dr 21 NOV hingga 12 DEC 2010

--pemenang bertuah akan dipilih melalui cabutan
-- hadiah pemenang adalah :
    * make over blog oleh pihak EiJA DESIGN

keh, di sini aku ingin men'tag 3 orang iaitu:-
2) JIHA

senang je kan?
so,ape lgik...jom join ghamai2!!!~
aishhhhh!!!!

2 comments:

  1. nat..aku patut buat ape untuk contest nih?bitau seket..blurr laa..ahahhaa

    ReplyDelete
  2. hahahahha..aku saje tag ko spy..ko masuk contest nih..!!hehehhehehe

    k..aku da update kat atas nun;p

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails