^_^

Saturday, December 18, 2010

*korg,ak rindu korg T_T

emm. hari ni rase macam sntimental sket. but don't know what,why,how,where. nasib ko la. tah,rase cam kureng, mood takde n macam2 lagik la. n tbe2 rase rindu kat kwn2. teringat mase kat skolah, kat maktab, pkn. teringat sume member2 baik yg same2 ade time sush senang dlu.

rindu kat korang. rindu serindu2nye. slalu bile aku tak betul,korg ade ngan aku. walaupon aku jarang nak luah, but, aku tau korg still ade. korg buat lawak, wat ak lupe ape yg aku pk. bile la bley jmpe korg kan. bile bley hang out same2 lagik. bile ley makan same2 lagik. makan sedap2..

tbe2 rase kosong. ak perlu kwn kat sisi. kalo takde kawan hidup aku sgt tidak lengkap. sbb ngan kwn la aku ley buat ape yg ak nak buat. kwn je yg knal diri aku lua dalam. n nasihat kwn pling aku ingat n dgr, sbb kwn atr org yg pling rapat ngan ak slain family.

huhu. kalo mase bley diputar balik, aku nak balik blaja balik. nak mcm dlu. ak need someone utk ade dgn aku wlaupon kdg2 aku sndri tak tau knape perasaan aku mcm ni.

waaa..sgt benci perasaan macam neh.

No comments:

Post a Comment

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails