^_^

Monday, December 6, 2010

Kiz GarDeN ConTest : Aku Suka TaMaN!

daa daa daa..netty in da houseeee...hehe..
pergh..care tak??care tak??
hahaha..nway,ak join 1 contest nih..
meh g kat kiz's garden nih..
jom p join ramai2!!!~ yuhuuuu~
ha..masyuk kan hadiah die??mmg besh!!~
ak tak kish la mng ke x..but..dalam hati msti ade raso nak mng..
tak gitu TOK MOH?hahaahaaa
keh3..toksah mngarut marut dah..
ni ha gambar yg aku pertaruhkan..ecececehhh...haha

act, taman ni adalah taman tasik Taiping..
ak g sini 3 hari yg lpas..
mmg sgt best dan cantik!!!~
tp yg paling bestnye adelah trip yg aku ikot nih..
trip office mak ak..dorg sume sporting yg amat!!~i loike!!

3 perkara best yg aku dapat kat blog kiz's Garden:-
1* ak dapat visit satu belog yg dapat bg aku idea nak nulis dalam belog haku nih..
2* ak jugak dapat tambah lgik satu belog nak shopping brg2 scare online~yuhuuuuu!
3* dapat tambah sorg lgik kawan yg comel lote iaitu KIZ ;-)

thnks KIZ..=) muachhhhkkkkkkkhhhssssss!!!~

3 comments:

  1. jeng jeng..Kiz datang menskodeng dari jarak jauh..hmmm..huuu..okeyh..nantikan keputusannya 11hb nie ya...

    cantik gak gambo tu..hehe..TQ for joining..

    Ahah..yang duk baca komen ni jom la sesame join jugak ya..hehe

    ReplyDelete
  2. tumpang tnya, bukan ke dh abis ke contest ni?

    ReplyDelete
  3. penaberkala,,,

    contest ni di extend lg..jom join..still ade mase lgik nih=)

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails