^_^

Thursday, December 9, 2010

*keje..oh..keje..*

act, ak sbnarnye baru je habis blaja kat maktab..
so, kirenye ak ni ngah nunggu nak posting je la..
mcm2 kabar angin dgr..
ade yg cakap, posting mungkin lambat sbb penempatan takde lgik wat mase skang..
so, kne la tgu sama ade suke atau tak..
tp, yg menjadik masalah aku skang nih..
perlu ke aku keje?
kalo aku tak keje, ak takde income..
takkan nak mgharap duit parents je..
lgpon, seriyus mmg bosan sgt duk umah..
parents aku suh duk umah, kmas umah masak, wat ape yg patut..
tp bile dah siap sume2 tu, aku melongok je..
YA ALLAH..
tuhan je tau betape bosannye aku..
huhu..ade gak aku usha2 keje ksong kan..
kat kdai enset..
ak tak kesah sgt brape gaji asalkan mase aku terisi..
but, dgrnye keje tu 12 jam..pergh..
mmg patah riuk tulang balakang haku..
lame wooooo..
mau bengkak urat saraf aku..
tp?
emmmm..
cpatla posting..
ak tak sabo nak kje..
ade duet sndrik..
sbb..
aku nak tawen!
(nada gewdiksss!)

1 comment:

  1. rumet i mmg gatai...;p i ade bnde nk share...t i roger u k...;p

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails