^_^

Tuesday, December 7, 2010

*JOM JADI FOLLOWER GADIS KAMPUNG

contest lagik!!!~
hehe..k2..kali ini,aku telah m'joinkan dri dalam contest oleh:-

k,ni syarat2 contest ni keh..=)

SYARAT-SYARAT :
  1. Jadi follower gadis kampung's blog   : Saya telah jadi follower ke ____(nyatakan kamu follower ke berapa)
  2. Buat entry di blog korang bertajuk: JOM JADI FOLLOWER GADIS KAMPUNG (kalau korang rajin korang citer la sikit tentang blog saya nie)
  3. Nyatakan dari mana awak tahu mengenai contest ini : __________(nyatakan url@alamat blog orang yang memberitahu mengenai contest ini).
  4. Bila korang dah buat entry dan dah join blog nie tolong tinggalkan komen ye berserta url entry anda..
  5. Tolong  letak banner saya di sidebar korang.
Create your own banner at nukilangadiskampung.blogspot.com! 
please copy html baner nie (ada kat sebelah kanan sidebar blog saya)

Mudahkan...jadi jom la join contest nie...
HADIAH YANG BAKAL MENANTI ANDA:
http://2.bp.blogspot.com/_3BLhtK8qwD8/S9wV9N_HEwI/AAAAAAAABRI/aD0uXDVMsGc/s1600/malaysia-note-100-ringgit-front.jpg
 http://3.bp.blogspot.com/_KGfnsEwhomk/Sfa_L3bHSoI/AAAAAAAAAWA/mmtYyl31x0c/s400/MalaysiaPNew-1Ringgit-(2000)_f.jpg
Saya dengan murah hati ingin menghadiahkan RM101.00 kepada blogger yang banyak mempromosikan contest ini..

Pemenang contest ini dinilai melalui syarat no.3 iaitu:
Nyatakan dari mana awak tahu mengenai contest ini : __________(nyatakan url@alamat blog orang yang memberitahu mengenai contest ini).

Contoh:
Nyatakan dari mana awak tahu mengenai contest ini : http://nukilangadiskampung.blogspot.com
(seandainya 500 follower yang join contest ini menyatakan mereka mengetahui contest ini dari nukilangadiskampung maka dia la pemenang)...

TARIKH TUTUP PENYERTAAN:
Bila follower saya mencecah 1010 maka automatik contest ini ditutup
@
TARIKH TAMAT CONTEST : 26.12.2010

keh..
Saya telah jadi follower ke 521..
sy tau contest ni daripada:-
http://akooboring.blogspot.com/
so,ak mengtag sume org yg dtang singgah ke belog aku ni yerk...hehe~

p/s~masukkan alamat belog ak sbg BELOG YANG KAMU REFER tau!!!

1 comment:

  1. tima kasih sudi join contest saya..nie cik ke puan nie heheehe muka tuan belog nie muda sgt tak kan dh kawin ..

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails