^_^

Wednesday, December 22, 2010

Iphone 4 ke Blackberry Torch



keh, td mase jenguk page abg ben, ak tgok die tlong member die promote contest neh. contest neh senang jek. n hadiah pon lumayan..=) kite just perlu tlong wat pilihan atr Iphone4 dengan Blackberry Torch.

so, aku dengan rasminye memilih Iphone4

Sebabnye..sape taknak kan..aku mmg suke gile ngan Iphone4..tp apekan daye, lum capai lagik cte2 tuh. but aku pnah merase gune sekejap, member punye..mmg best!mesra pengguna..memang comel sgt..games die..macam real wooohh..takpe,1 hari nnt aku nak bli gak!hehe. keh..

Cara- cara untuk join senang sangat.

1) Jadi follower. - DONE!

2) Buat satu entri khas tajuk “iphone 4 ke Blackberry Torch” - DONE!

3) Buat pilihan anda, iphone 4 or torch - DONE!

4) Reason kenapa anda buat pilihan sebegitu - DONE!

5) Letak header/banner blog SYED MUZZAMIR- DONE!

6) Tinggal link entri anda kat belog SYED MUZZAMIR - DONE!

TARIKH TUTUP
22 Jan 2011

Kepada yang bertuah, bakal membawa pulang sebotol minyak wangi bernilai Rm50
Untuk perempuan :  Glow by Jlo, Issey Miyake, DKNY
Untuk lelaki : Dunhill Blue, Issey Miyake , Acqua di Gio
Boleh pilih!yehuu!disebabkan sy pmpuan,sy nak pilih....Glow by JLo!!=)

1 comment:

  1. salam cik puan netty. =D..
    thank you for joining..
    ajak kawan2 join sekali yeh..
    tolong saya guna duit dengan betul..
    hehee.. reason tak perlu bagi takpe..
    tanak susahkan anda semua.. kalau bagi,
    kira bonus lah.. tp tak semesti nya menang kan..
    tak gitu ?? serius Glow wangi gile..
    nasib baik saya laki, kalau tak saya pakai sekali..
    jemput semua join ye..

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails