^_^

Monday, December 6, 2010

*holiday's trip yg SUPERB!*

act, mmg lame rase x jot down sometg kat sini..rase rindu sgt kat belog ni..tp apekan daye,mmg dapat jenguk je la..nak mngarang,mmg sgt malas skrg!~ aduyai..dok umah mmg bnde pling aku kadang2 suke,kdg2 naik muak. bukan ape, ak dok umah ngadap muke adik aku,die ngadap muke aku..hehe..lg2 pas dapat tau posting mayb bulan 2 atau 3..alamatnye mmg mati kutu aku. nak kje mmg SORRY la..hehe..jenuh pujuk parents aku..but, jwpan tetap same..huhu..takpe la..mmg jadik bibik la aku jawabnye..

nway, ritu aku ikoot rmbongan tmpat kje ibu aku g utaghe..hehe..mmg best sgt sbb tu la experience aku kali ke 2 (kot) g trip ramai2..mmg SUPERB..best jalan ramai2..g padang besar,gua kelam, zoo taiping..macam2 lagik la..so,dr aku bebel pnjang2 ni, baik korg tgok je la gambar2 kat bawah ni ha..pic2 ni da ckup nak crite btape sronoknye aku!~ haishhhh

 ak tak tau ape name tmpat ni..tp yg penting,kat highway!!~ yaaaa!!kat highway!!

 dalam bas..aku dok blakang skali..tyme bas hentam bonggol..pergh..mmg rase nak tcabut pinggang aku!~

 air terjun kat GUA KELAM..mmg best..
but sayang tak dapat rase air kat situ sbb kitorang berenti kjap jerk..

 PENANG~aku suke!!!!

 PADANG BESAR,PERLIS..sempat la shopping brg2 yang aku teringin sgt nak ade iaitu skirt berambu ramba n beg ala2 artis!wahaaaa!!!~

 tasik taiping..chantek giler!~

 sawah~salah satu tmpat yg aku idam nak wat rumah tgh2..hehe..ala2 romantik gitu!!~

 sate tak sedap!!da la mahai nak mampuih! 60sen sbtg..korg ade??heheheh

 teka yg mane satu aku???hehehehhehe~

 with adik tersayang aku!lain kan muke kitorang??ramai sgt cakap muke ak pling lain..=(

 aku yg sudh GEMOKSSS!~

 peace!!~

 *wink2!!!~ bajet comelll ko!!haha

 with ma mum..cayunk you!!lebiu lebiu!!!~

 aku suke gambo ni..nmpak kuwosss!!~yay!
maceh adikku cayang sbb bjaye amik gambo paling chantek kat dunie!!~wahahahhahahahahha.....HARUN!!!!

harap2 pasni ade sape2 nak sapot percutian 6 hari 5 malam kat paris..eh????wink2*haha

No comments:

Post a Comment

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails