^_^

Tuesday, December 7, 2010

*"Contest: Ada apa dalam tuh"

ni namenye baru lpas berblogwalking..hehe..g melawat blog BEN ASHAARI td..tbe2 rase nak bukak BAMBAM'S STORY nye belog..aku bukak, then ak nampak ler yg cek bambam kite ni ade wat giveaway meneka apebende yg ade dalam satu bekas dalam gambar macam kat bawah ni ha..jom cekidaut!~

 

k2,aku rase ak nak teka...........................BAWANG sebagai jawapannye..ha..betul tak cik bambam??tol tak??hehe..bile da masak, mcm2 style mskan kite ley buat...ha!!korang jgn tru jwpan aku...syhhhh!t hadiah aku kasik korg tgok..hehehehhe~ek eleyh..bajet ko menang plak...haishhhs!!

k, GA ni aku nak tag kat:-
1) JIHA
2) HUSNA
3) ANA

cik bambam..ni saje nak bg cadangan tambahan tau..ape kate cik bambam letak jam kat belog cik bambam..baru la senang sye nak tgok bile mase last GA yg cik bambam buat ni..hehe..keh..=) itu je kowt..yg lain sume da cantik..=)

daaaa..~ haishhhhh!

2 comments:

  1. okeh..cik bambam bawa cop LULUS nih..hehehe..tq blogwalking CB ek.. :) btw..jam tuh means jam utk countdown GA ker?huhuhu

    ReplyDelete
  2. hehehehhehe..
    jam tu..means utk blog cik bambam la..
    sng blogwalkers nak tgok jam pkul brape;p

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails