^_^

Friday, December 24, 2010

Beza btol cara blogger otai nulis ngan blogger baru macam aku.

sape sokong aku?heh. tbe2 jek. takde, tadik sajek la singgah blog blogger2 otai kan.

aku neh mmg atr pengikot setia





masing2 ade gaye tulis tersendiri yang buat aku kagum n rase teruja nak bace setiap kali diorg hupdate entry. dorg nulis neh takde lgsung same atr satu same laen okeh. 

nape aku cakap camtuh?

sebab mmg tak same langsung la. tak caye, g bukak nun.

mmg best bace cte2 dorg. ayat bombastic,futuristic,fantastic. tak macam aku yg bnyak lagik kne blaja care2 nules ngan baik sbb yela tulisan pon tak brape nak cantik kan.

tula dlu mase cikgu suruh tulis kat buku garis tiga, aku g tulis dalam buku garis setengah. tu pasal tulisan aku jadik camtu,heh. 

so, tak kisah la camane pon cara korang nules, yang penting, korang ikhlas n jujur keh.

tak perlu jadik sape2. tak perlu gaya nules macam orang lain. dorg cara dorg. kite be ourselves. dont be hipocrito okeh!

baru2 neh, aku jmpe blog yg mmg copypaste sejibik2 entries irine marcello. 

mmg amek sejibik sejibut entry irine. aku pon tak faham why?knape?bgaimane?pas kene kutuk ngan ramai bloggers laen, trus padam sume entries tuh. tau takot. ngan aku2 join kutok die.hehe. yela,mane sanggup tengok hakcipta terpelihara irine diciplak begitu sahaja.

tibe2 nak feeling2 lak. macam aku lak irine.haha.takde la,just ingat2 kan korg jek.

ape pon kite, siape pon kite, kite tak perlu jadik org lain sbb KITA ADALAH KITA. kita takkan boleh jadik macam org lain. kite mungkin boleh kagom kat org tu 'waaa.she's adorable',tapik jgn sesekali ciplak.sbb tuhan pon marah tau bile kite buat org marah.

so,

BE YOURSELF

insyaAllah kite akan rase kemanisan dalam hidup.

trust me
>_<

3 comments:

  1. agree dengan statement, be yourself :) masing2 ada cara tersendiri kan...

    Nak hadiah Beads Blouse? Jom Join GiveAway ni

    Entry Terkini:

    Ragam Keluarga Inchik Moza - Bila kakak pakai baju melayu
    Dunia Aku Ibu Muda - Orang lain pon nak smayang jugak

    ReplyDelete
  2. bukan pengikot setia sayer ker??:P hehe

    ReplyDelete
  3. aku ibu muda-insyaAllah sy join=)

    nazirul-hehe..yup,semua pon saye ikut dengan setia gak..;p

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails