^_^

Friday, December 24, 2010

*AttenTioN kat Sume yang singgah belog aku n tggal komen kat chatbox!

korang, aku nak mintak mahap sgt3 keh.
aku bukan sombong ke ape.
jauh skali nak bongkak+takbur.
lgpon aku pon bukan sape2.

just nak mintak maaf kat korg yg tgal komen kat chatbox aku.
nnt, bile tenet aku yg macam siput neh da laju macam thundercat,
aku promise, aku singgah blog korg keh.

sorry dearest!
T_T

No comments:

Post a Comment

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails