^_^

Friday, December 31, 2010

*10 azam tahun baru 2011

1) Of course nak keje ngan baik dan kumpul duit banyak banyak sampai tak muat bank.heh

2) Nak bukak akaun ASB n simpan banyak banyak wet2 untuk pelaburan masa depan. (kawen!)
3) Nak bawak my beloved parents gi jalan n shopping.

4) Nak jadik wanita yang sebenarnye WANITA. (24 dah weh taun depan!)

5) Nak lebih berjimat cermat n taknak beli bende2 yg MEMBAZIR.

6) Nak khatam al-Quran.

7) Nak beli lappy baru ujung tahun nanti.

8) Nak buat lagi banyak kebaikan tak kisah la ape pon walaupon bagi katak makan.

9) Nak jadi GURU yang baik kepade agame, bangse dan negara!cewah!

10) Of course nak berubah ke arah yang lebih baik. AMIN..

4 comments:

  1. moga apa yang di'azam'kan berjalan dengan lancar dan berjaya di lakukan..

    selamat menyambut tahun baru..

    ReplyDelete
  2. thnks dior...;p

    you too..slmat mnyambut tahun baru jugak....=)

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah Cik Puan Netty..
    Glamour gitu nama!!! haha
    Gud luck for your azams...

    ReplyDelete
  4. nik!!!hahahhaha..
    tenkiu.
    ko pon same..=)

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails