^_^

Friday, November 26, 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

 klik banner ni~

hai u olss..pg tol aku bangun hr ni kan,,takpe2..bagus la cek nat oi..dapat lerr latih dri ko sblum mnuju gerbang...kah...


'gatai naa hang ni..mula kereja dlu..baru pikiaq nak kawen!'

'manaa adaa bu..org tgh pikiaq nak ke pintu gerbang negeri kedah tu ngan pikah la..'

'ha..kalau gitu takpa naa..hang pi laaa..bila nak pi?'

'nnt la bu...'

hehe..kntoi plaks ngan ibu aku..kwang3!!sje jerk kasik gempak entry nih kan..kekekkekeke..k2..be more serious cek nat!~ fuhhhh..k,pg yg indah ni..ak berblogwalking la kan..tbe2..korang tau tak?aku..aku......aku....jumpe.........han....kwang3x!!!!eip!!serious!ak jumpe la pasal contest yg dianjurkan oleh cek BEN ASHAARI..SAYA MENGETAHUI SEGMEN INI DARI BLOG MISZLULLABY..bace punye bace..tbe2 rase bminat la nak join sbb ak rase ak mmg patut join!hehe..tak mng pon takpe asalkan ak dpt tnjuk sket phrgaan kat bloggers2 yg aku rase mmg best n patut keepup a good work!~ keyh..nih belog2 yg mmg aku follow n ak suke sgt bace story2 dorang..

- belog nih mmg aku paling suke nak bace..msti korg sume pon knal die ni kan..idea2 die mmg best..care die tulis idea2 die mmg superb..ak suke sgt!selain comel orgnye,die ni mmg pndai sgt bgaye n pendek kate mmg tiap2 hari aku akan jenguk page die wlaupun die tak pnah jnguk pon belog haku..yela..sape la aku..eh??hehe..
- gegurl yg comel lote sorg nih pon..mmg ak follow n ak suke sgt bace entry2 die..aku suke dgr die cte pasal tmpat die study skang, tutorial make up die sbb die dah bg idea kat mak andam ak, camane nak solek ikut khendak aku mase tawen nanti!~ ngeeee...gatai! pendk kate, miszlullaby is one of my favourite bloggers la!
- intan ni pun,aku suke ikut story die..die ni comel sgt2..entry die kbnyakannye ringkas tp..mmg superb..aku suke care die olah isi2 idea die tu..sgt comeL!baru2 ni,aku tgok fb n guess what!aku tgok kat page kwn aku,,die ade bgambo ngan intan!what a small world!aku nak suh kwn aku tu kim slm mucuk2 kat intan!hehe..
- belog ni pon ak suke bace..sbb..sbb..sbb..die best!die comel!die mmg antare bolggers yg aku shuke nak bace!crte2 die..bg ilham kat aku nak baikkan lg belog aku..korg try la jenguk blog die..die baik tau!
- mesti korang knal die ni kan?die ni atr bloggers yg mmg famous..ape yg die ckp dalam belog die mmg datang dr hati die n die mmg tulus!ak suke care die yg mnegur scre bhikmah dalam few posts die..btw..mmg aku suke la kat die ni!eh..bukan die keyh!tp blog die!=)

nway, tu je la yg aku nak bgtau korg2 yg aku syg nih..try la jenguk page dorg..kompem korg tak nyesal n tak marah kat aku sbb suke blog dorg!~blog dorg mmg adorable!

6 comments:

  1. haha..nicey blog larr cik puan netty...eheheh

    http://adrehanieysayang.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. arghhh terharu nyee . macehh nazz <3<3

    ReplyDelete
  3. ckikova~hehehe..ur welcome dear!!~

    intan~hehe..akhirnye intan visit ma belog!~ kwn sy farhana latif..=)

    ReplyDelete
  4. terharu ML..mekaseyh cik puan netty =) =) =)

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails