^_^

Tuesday, November 23, 2010

'kawan' aku yg aku sayang!~

tibe2 rase panaz je bile teringat satu cte yg aku dgr bbrape mggu yg lpas..tak payah la aku cte kan pasal pe..tp cte ni mmg ckup2 MENJELEKKAN telinge aku n ley wat ak smpai muntah ijau!huhuhu..tp takpe la kan,,ak sabo je la,,buat ape ak nak buat mcm perangai die kan?t same je la aku ngan die tu,,takde beza...tol tak korang?~ kdg2 aku pelik sgt ngan perangai mnusia2 yg kdng2 mmg SANGAT TAK MASUK DEK AKAL..bukan ape,,depan baik..belakang..mulut mmg tak boleh blah..benci org tu..benci org ni..die ingat die tu bagus la..org syg sgt la..pdhal..aissssshhh!sungguh meluat aku dengan perangai ko!

kdg2..(asek kdg2 je aku nuih..hehe) ak terpikir gak..ape la dose aku kat org tu smpai die bley wat ak ngan kwn2 aku yg lain camtu..walaupun bnde tu tak nampak,,tp dek krane mulut die tu..ley gak la sedikit sebnyak buat aku ngan kwn2 lain rase menyampah n kalo bleh mmg taknak tgok muke die lg..(aku emo!) ak punye la dgn ikhlas hati kwn ngan ko..aku syg ko..ak hargai ko mcm ak hargai kwn2 ak yg lain..tp ni yg ko blas?sian kwn2 ak yg lain tu..ko tak kesian ke kat kitorg?peliknye ko ni ek?

ko tak pnah pk ke?slame ni..ak ikhlas pinjamkan bahu aku utk ko nangis..ak pinjamkan telinge ak utk dgr mslah2 ko..ak pinjam hati aku utk rase simpati ngan ko..pinjam mulut ak utk bg ko smgt..pinjamkan tgn aku utk redakan perasaan ko yg ngan bkocak tu..but, ko leh 'pinjamkan' aku n kwn2 ak gelaran yg kitorg sndri tak sgke datang dr mulut ko..ko tau camane aku sayang ko?ko kwn ak..dunia akhirat..tp mgkin itu dlu..sbb pasni ak takkan penah akan pinjamkan ape2 anggota bdn ak ni utk org mcm ko!~

satu mase dlu,mgkin ko bnci sgt kat aku..ko takleh tgok muke aku,,takleh dgr name aku,,tp at last,ko carik aku jugak kan?ko mmg kelakar!kelakar gile!tp takpe,,aku tak kesah la..sbb ko bukan ade efek pape pon kan..buat mengabeh air liur aku je,,,mungkin skrg ko bnci aku,,ko tak suke aku,,tp stu hari nnt,ko msti akan teringat betape ak syg ko satu mase dlu..time tu,ko nak crik aku balik,carik la,,aku tak kisah,,aku dah maafkan ko pon sbb tak gune aku berdendam ngan ko.ak manusia,ko manusia..akhirnye aku ngan ko akan kmbali pd Allah gak..cume aku doakan semoga ko dapat berubah satu hr nnt..

jgn ko tikam kawan2 ko dr belakang..sbb tnpe kwn2,ko tak mungkin akan dapat rase btape nikmatnye hidup ni,,ingatla..ko bukan kecik lg,,dah besa,,pasni nak kawen,ade family sndri..ubah la perangai,,jgn sbb lelaki,p'sahabatan ko ngan org TERCALAR..jge la hati kawan2..kwn2 syg ko..tp ko?ade syg kitorg?tu ak baru tau sikit,,tah ape lg yg ko cakap kan,,sedihnye hati bile pk pasal ko..

p/s~tbe2 rase nak sebak gile2..uwaaa..

2 comments:

  1. amboih cik nat..marah btul gayanya tuh.sbr jela ngn org2 cemtu..kte doakn pintu hati dia tbuka utk btobat k..

    ReplyDelete
  2. huhu..mmg marah ni naa.....bukan setakat marah je,,tp rase sedih gak sbb air strawberi dibalas tuba!!~ huhu

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails