^_^

Wednesday, November 24, 2010

~birthday suprise~

birthday aku yang ke 23 ari tuh, mmg besday aku yg aku paling takleh lupe dalam hidup..aku akan ingat smpai mati..sbb..kawan2 aku yg ak sayang wat suprise birthday party utk aku!!aku sayang korang sgt3...smpai bile2!!!

ANA a.k.a rumet haku + bespren ever
AMY a.k.a besfren ever aku
K. TQA a.k.a kakak aku ever
IZNI a.k.a bespren gak!
SUE a.k.a bespren jugakkk
SARAH a.k.a adik aku ever
IZWAN a.k.a besprenn!

aku mmg terkejut gile malam tu..nak dijadikkan cte..aku kua la ngan kak tqa n amy malam tu..mmg tak bajet pon birthday party tu..huhu..sgt terharu n rase nak melalak malam tuh..huhu..ni gambar2 yg sempat amy snap..
thnks amyku sayang!




korang bayangkan..aku punye la tak bajet kan..aku slambe je la kan makan ngan kak tikah n amy..makan punye makan, tbe2 dak2 ni datang bawak kek siap nyanyi2 bagai..siap ade bnde yg ala2 mercun tu..(aku tak tau name die) yg tiup2 tu...haha..btw,thnks korg,,aku hargai korang..n aku sayang korang sgt!!3

muahhhhh!!!muahhh!!!!!!!!muah!!!

tuit2!!!!nak tau cek abg aku bg ape?hehhehehehe...chekidaut next entry keh???hehehhehehe..=P

p/s~gerammmnye kat brukband ni ha..bnyak g pic takleh upload..tata!

No comments:

Post a Comment

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails