^_^

Thursday, October 14, 2010

~Allah Maha Mengetahui~

SalaM,,

korang,,o,,korang,,
korang penah rase tak situasi ni,,

korang ade la buat something ni,,
but,ape yg korg buat ni mmg terang2 tak salah,,
sbb korang ade hak atas hdup korg sndrik,,
korang yg tentukan hdup korg kan,,
then,tbe2,,
korang dgr plak,,
dr someone,,
ade org mengate korang,,
dan bnde yg dikate tu, korang tak buat pon,,
mayb dorang salah anggap..
ataupon dorang dgr dr mulut org lain,,
n tak tahu hujung pangkal cte,,
pnah tak korg rase???
n saat tu korg rase nak g bakar je org yg buat cte pasal korg tu???
ataupon korang nak g kat die,,
lempang2 mulut die kasik pecah??
penah rase tak??

p/s~bia la Allah je balas sebab Allah Maha Mengetahui,,,

wasalam~

No comments:

Post a Comment

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails