^_^

Sunday, August 1, 2010

~welCome AugusT!!~

~saLaM~

huhu..first entry akuh utk bulan Ogos!
yippeee..dah masuk bulan ogos..
tgal few months je lgik aku akan tamatkan zaman blaja aku..
rase sedih plaks kan..
(Tak pasal2 malam nih nak sentap-->sedeyh ok..>_<)

act,sebenarnye..aku baru pas tgok satu video..
video pasal ade la sorang manusia yg dilaknat nih..
pijak kucing pkai tumit KASUT MURAH die tu..
pergh..mmg sgt SENTAP howkeyh!!!!
rase nak pijak2 die pkai kaki aku yg cantik nih je..
yg tak tahan tuh,siap pijak mate kucing tu..
smpai t'kluar biji mate die..
SUBHANALLAH..
cume satu je..
Semoga Allah melaknat org macam tu..
bia Allah je yg balas sume tu..
manusia skang makin kjam..
cube die kat tempat kucing tuh..
tah la..
nothing to say la..
but agak kecewa ngan sesetengah manusia yg dah semakin hilang
KEWARASAN AKAL!!

mode malam nih
~MENCIKK~
(smbil ketap2 bibir..)
hehe..

off to bed..
daaaa

WASALAM=)

No comments:

Post a Comment

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails