^_^

Sunday, August 15, 2010

~TaRaaaaa~

SaLaM

smlm aku kate nak bg award kan??
hehe..sje je act nak bg nih..
takde kje..
(padehal kje melambak)

k,,ni awardnye..kasik tgok dlu keyhhh..


k..ni la award yg ak jnji smlm..
ak bg award nih sbb..
*blog dorg ni aku suke ngadap tak bosan2..
*blog dorang comel!!!
*n dorg salu jenguk blog haku yg tak brape comel nih..(ayat sedeh tak hengat)

thnks kpada penerima award "kamu comel" ni dr ak..
ak syg korg sgt!!!!

k..ni name tuan punye blog yg ak nak sgt bg award ni sbg tnda pghargaan..

kpd name2 kat atas,korg amik la ye award yg tak sberape ni dr aku..
muah!!muah!!!!!

WasaLaM

7 comments:

  1. thnxxx dear wlpn comot sikit tp ttp dpat award comel..hehehhe

    ReplyDelete
  2. hehe..ala..takde hal la..keep up ur writing k..=)

    ReplyDelete
  3. tetibe rase nak meleleh2 selemo ney,
    sbb terharu sgt dpt award, hakhak
    tengs darlll, luv ya ;)

    ReplyDelete
  4. haha! aku dapat jgk! hehe.. tq2 nat!

    ReplyDelete
  5. aik... ada award... hehe sowi lambat amik award ko..:p haha tenet problem.. blog pun lama x update.. hehe by the way.. thanks for the award... love u honey...=)

    ReplyDelete
  6. aik... ada award... hehe sowi lambat amik award ko..:p haha tenet problem.. blog pun lama x update.. hehe by the way.. thanks for the award... love u honey...=)

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails