^_^

Wednesday, August 25, 2010

~Mimpi T_T~

SaLaM

hai readers2 sekalian..
aku rase lame gak ak tak menapak kat belog nih kan?
rase RINDU yang teramat sangat plaks..
al maklumlah..busy ngan bnyak kje yg bertimbun2..
takpe la..kuatkan hatimu ye sayang..
final sem da pon!!
(bg semangat kat dri sndri..pasha!!!)

emm..hr ni, aku tak g pon kuliah..
jht kan ak??(kelas takde)
kire tak jahat la tu..
watpe aku g kalo kelas takde..
BUANG KARAN + TENAGA jerk..
then,after mandi2 n subuh..
aku pon kmas2 la barang2 aku yang bersepah2 nih..

then,dalam kol 930, aku tdo jap..
aku mimpi la korang...T_T

dalam mimpi tu, ak dapat tau someone yg aku paling syg selepas IBU ak,,
iaitu AYAH aku yg tersayang..
meninggal..punye la sedih aku dalam mimpi tu..
sampaikan sepanjang dalam mimpi tu,aku menangis tak berenti2..
ak call ibu aku, dalam fon pon masih menangis t'esak2..
mau tak sedih..aku tak dapat jenguk pon ayah ak..
mmg aku sedih sangat2..
ramai sangat yang datang kenduri arwah..
ayah ak cikgu..sebab tu kot..

then..
aku pon terjage tak lame pastu..
termenung ak sekejap..
dah la aku mmg rindu gile kat ayah ak..
lame tak borak ngan die..
AHHH!!!RINDUNYE!!

then,ak post kat FB ak..
tnye la kot2 ade yg tau maksud mimpi aku..
then,ramai yg bgtau, INSYAALLAH org yang kite mimpi tu,,
AKAN PANJANG UMUR..amin..
itu yg ak doakan utk dua2 ibu ayah ak..
after that,aku pon g la google..
aku carik tafsir mimpi..
btol la..ape yg mmber2 aku bgtau..
lega sket hati aku..
mmg takleh nak pcaye sgt,tp sekurang2nye tafsir tu buatkan ak LEGA..
sbb,aku tak dapt bayangkan hidup aku tnpa AYAH n IBU ak kat sisi..

Aku sayang ayah ak..
walaupun IBU nombor 1 dalam hati aku,
ayah tetap org yang paling aku sayang selepas IBU..
ayah besarkan aku..
bg ak duit blanje..macam2 lagi..
n yang paling pnting, ayah la org KUAT dalam restui hubungan aku ngan HAZLI..
(suke btol ayah kat awak tau,syg!);p
THANKS AYAH..

T_T

wasalam

4 comments:

  1. insyallah, mmg pjgg umo
    sedey kn biler mmpi org yg kite syg meninggal, tp jgn cye sgt tw,
    mainan tdo je tu :)

    ReplyDelete
  2. hi! slmt berpuasa..cantik blog awk.do visit my blog n be my follower k..saje nak tambah kawan..thanks ;)

    http://betkidzs.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. i pon penah mimpi yg sama. just be strong okay. sweet blog nie.

    k. do follow my blog yer. juts menambah follower ;P

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails