^_^

Sunday, August 22, 2010

~busy giLeR~

~SaLaM~

RINDUNYE!!!!
honestly..mmg sgt rindu..
rindu nak menghupdate BELOG!!
missssss u!

kdg2 bukak belog, tgn rase gatal nak tulis..
tp bile pk keje yg melambak,trus tak jd..
seriyusly!
keje mmg sgt MELAMBAK!!!

act, skang nih aku ngah dalam usaha nak mnyiapkan thesis..
khamis ni nak kene anto DRAFT thesis..
so, nak kene siap la coz lect nak choose pembentang kat HALL!
ak mmg taknak!TAKNAK howkeh!
amek la korg kalo korg nak..hehe

mane la aku nak..
yg datang sume org beso2..
VVIP..n yang penting REKTOR IPG!
gosh!cuaknye pewot aku kalo kene bntang dpan ramai manusia!
bayangkan satu HALL!mau ak tergagap2 dibuatnye!
huhu...

nway,bukan thesis je keje aku..
bmacam2 lagi coursework yg perlu disiapkan..
mmg bnyak la..n aku SANGAT BUSY ok!
huhu..pnat woo..mate tak ckup rehat..
but,takpe la..final year kan..
brape bulan je lagik aku nak POSTING!
HOWWYEHHHH!!!hehe

ad tak sape2 nak tlong bua thesis ak??
angkat kaki!!hehe
aku wat pasal ni..cube korg bace tajuk aku..

"PENGGUNAAN BLOK DIENES DALAM MENINGKATKAN PEMAHAMAN DALAM PENOLAKAN SECARA MENGUMPUL SEMULA DI KALANGAN MURID TAHUN 3 JUJUR"

tajuk cam gerek je..
sbnarnye biase je..aku nye research tak gempak cam org lain..
biase2 je but sangat sush nak crik LITERATURE REVIEW!!!
sape nak tlong aku carikkan??
aku blanje coka coki lagik!hehe

GTG..WASALAM~

5 comments:

  1. apa kata, ko tolong carik aku nye, den aku tlg ko cri aku yer???

    hehe

    ReplyDelete
  2. haha..bley gak..
    tp kalo camtu,baik kite carik sndri..kekekkeke;p

    ReplyDelete
  3. apekah??? x tercapai dek akal.. heheheh

    ReplyDelete
  4. hehe, all the best, buat yg terbaek

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails