^_^

Monday, August 16, 2010

~berjaya tak tdo petang..Haih~

~salaM~

uit kowg!!hehe..tak masal jek aku ni..
act,saje je nak GERE2 tak tntu pasal..hehe
just nak stoly ni je..
ptg ni..
aku BERJAYA untuk TAK TIDO PTANG!!!!
yuhuuuu!!

sbbnye,,bile aku tdo ptg,kompem malam ak takleh tdo..
huhu,,da bnyak malam..
ak masuk tdo kol 11 lbih..
then golek punye golek..
GEDEBUKKK!!

aku tetp takleh nak tdo gak..
last2 mmg smpai kol 2 la aku tertdo ngan sndrinye..
huhu..sbb aku tdo ptg ke??
dlu lg la..lg dasyat aku tdo ptg..
but, time tu sng je ak nak tdo malam..
aku pon tak tau nape..
wisau gak..

dah la ade org tu taknak tman aku..
sob3..(sedih)
sian aku sowg2 kan korg??
sape nak tman aku malam ni kalo ak takleh tdo??
SILA ANGKAT TANGAN!!!
t aku bg choki choki!!!
hehe
aku harap aku bleh tdo malam ni..AMIN..

~wasalam~

6 comments:

  1. haha! saye baru bgn tido... demam.. adoi..esok exam ni..huishh!

    ReplyDelete
  2. nak teman nak teman...hahaha
    kt sini pon ade sebungkus choki2 yg xabes2 lg neh

    ReplyDelete
  3. fisha~gudlak exam sok n jgn lupe mam ubat tau!!!=)

    bidadari~hehe..kalo camtu,cik bidadari la bg sy;p

    ReplyDelete
  4. a'ah...sama laaa... kalo saye tito ptg...haa siap laa malam tu tension mata xnk lelap2...huhu
    congrate la yer ehehehe :)

    ReplyDelete
  5. Good dispatch and this enter helped me alot in my college assignement. Thanks you on your information.

    ReplyDelete
  6. hahaha..tahniah3..saya tadi mau tido kan anak sekali saya tido sekali daa...

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails