^_^

Tuesday, July 20, 2010

~TwiTTeR??~

~SaLaM~

oit korang!!!!
sape2 tau camane nak main TWITTER?
e..aku pelik+segan+malu+sengal2 ubi kayu+mereng+ngokngek..
camane nak main bnde alah tuh??
aku dah try..mmg mcm fesbuk..
tp best lg fesbuk la..
twitter ni cam tuk owg puteh je..
oversea n all over the world..
sile ajar aku kepada sape2 yang tau!!

Buah cempedak di luar pagar,
ambil galah tolong tnjukkan,
saya budak baru belajo,
kalau salah,sile la tunjuk!!!!

ha..kan aku dah berpantun bagai..hehe
sape nak jawab??
nih sume sebab TWITTER la ni..
(mrah admin twitter kang..)
hehe..well,korang2 yang tau,sile aja aku..
kang aku malu lak ngan murid2 aku yg pndai2 IT..
kang buatnye die cakap,

"teacher2..add la sy kat TWITTER"

kang aku tak tau plaks camane nak add org kat situ..
hehe..malu2..sungguh ketinggalan zaman la teacher nih..
WELL,,what to do..
~Budak zaman skang mmg advanced~

*sigh*

~WASALAM~

No comments:

Post a Comment

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails