^_^

Tuesday, July 27, 2010

~seb baik anak orang..~

~SaLaM~

hurm..
hari nih skolah aku pekse OTI3..
then,pg tuh,aku kne amik klas 2 jujur tuk ulangkaji..
aku pon masuk dgn bgaye skalik..
ceh..dgn muke aku yg masam macam cuke,
(bajet garang)
aku pon bg salam n suh budak bace doa n duduk..
mule2 dorang senyap lg..
aku pon bg la soalan math..
tambah n tolak..
coz klas nih agak lmah jugak..
lepas dorang siap je..
pergh!!!!!!!
(dlm hati jerk aku beristighfar)
bising macam pasar tani!!!!!!!!
gram sungguh la aku hari nih..
bile aku g blakang,yang dpan bising..
bile g dpan,yang balakang bising..
bile aku tengking,senyap 2 minit,pastu bising balik..
aku seriyusly..
mmg sgt tertekan n rase nak membunuh nyamuk!!!!
huhu..aku ape lagik,kua gile ngan hati yang MEMBENGKAK n BERNANAH!!!!
then,tak habis dgn tuh,,
pastu aku jge kls 3 jujur lak..
aku kontrol lg rase bengang akuh..
masuk je,pas bg arahan n terang sket2..
aku pon suh dorang mule jawab paper tu(paper math)
baru 5 minit,aku dgr sore orang menceceh!!!!!
aku diam lg la..
aku duk kat kusi blkg klas..
then,ade sorang budak datang kat aku tnye soklan..
die tak faham..
aku pon terang sket2..
then,sorang lagik datang..
lame2 ramai kat blakang tuh!!!
what the H_ _L!
aku pon ngamok la..
ade ke PATOT time exam dorang ley wat camtuh..
aku pon ngamuk la..
soh dorang duduk..
then mcm tak phm bahase dorang pon tetp terus bingitkan telinge aku!!
damn..aku mmg tension gile!!!
tp aku agak kesian gak la..
ade ke soklan yg ade ayat matematik,sume budak tnye aku.
dorang tak faham ke??
tak blaja ke??
n aku agak kesal sket la..
kesian dorang..
but rase tension melebihi rase kesian..
kesimpulannye,
mmg BAD DAY lah!!!!!!
Tension + benganG!

~wasalam~

2 comments:

  1. hahaha..nasib la diriku ini xjd cikgu...klo xabes la budak2 tu kena sekeh sorang2...hahha

    ReplyDelete
  2. hihi..tau takpe..mmg da sekeh2 pon..smpai skit tekak nih jerit kat klas..huhu

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails