^_^

Wednesday, July 28, 2010

~PuaS HaTi!!wakaka(Gelak jahat)~

~SaLaM~

hehe..aku ni msti nak glak dlu sblom entry ak btambah pnjang..
takde ape pon sbnarnye..
just nak cite pasal hari ni yang aku rase sgt PUAS HATI!!!
hehe..nak tau nape???
hari nih aku masuk jge pekse klas yg semalam tuh..2 JUJUR!
OMG!!aku jdik singa hari nih!!!
hahahaha..pdn muke korg..
tu la..aku kate jgn bising,korg bising..
aku rase mmg dgr sore aku smpai bilik guru besa..
seb baik die kursus..
kalo tak,mampus markah aku KURENG n mcm CIPUT..
hehe..
tp mmg la..aku pon tak sgke aku leh jd sebengis tuh!!
mmg LU KENA BEB la budak2 tuh..
hehe..dorg mnceceh sket je,mmg kne tempik la..
mmg aku sgt puas hati!!!
HAHHAHA(smbil guling2 gelak jht giler!)
then,dorg jwb pkse ngan keadaan yg senyap(tp tak mcm tnh pkuburan la)
then,tgal lg beberape minit mase nak habis,aku pon panggil sorg budak..
aku cakap..

"sy nak awk bdiri kat dpan kelas"

die ngan tpinga2,g la kat papan hitam dpan nuh..
pastu aku smbung gik..

"awk tulis nama budak yg bercakap2 n main..
kalo sy nampak ade yg bising tp awk tak tulis name,awk yg kene!!!!"
(perghh..garang kan aku???haha)

then,aku tempik skali..

"kalau teacher nampak ade yg bising,tau la..teacher hentak pkai meja awk sume!!!"

haha..trus senyap..bile ade je yg cakap,ak tempik..
haha..mmg ak puas hati..
tbe2 aku dgr,ade sayup2 sore..

"teacher ni bekeng r.."

wakakakakkaa(mmg aku gelak dalam hati)..

"tau pon ko aku garang..ak bg muke,ko pijak pale aku"
tp dlm hati je aku cakap..

sampai sudah kelas senyap..
cume ade few yang SENGAL ubi cakap gak..
pasni..aku nak pulas kpale dorang!!!!
wakakakkakakakkakakaka
(gelak jht lg)

p/s~aku sgt puas hati!!!!

~wasalam~

5 comments:

  1. haha nat tipu... yeke bekeng.. x takut pun..:p

    ReplyDelete
  2. hahaha zalim btol
    tp mase i suke wat cmtu gak dulu,
    mase jdk pengawas kt skolah la kan,
    suke gile tgk budak2 diam je kene marah

    ReplyDelete
  3. nini~weh..ko tak tgok aku macam nak gile hari nih..huhu

    chikova~tp mmg sonok tau bile kite dapat marah budak2 yang nakal nih..bile die diam tu,rase satu kepuasan kan???hehe

    ReplyDelete
  4. bia betul ko ni nat..cam tak caye je.. hehe.. ayu di luar, bekeng di dalam??

    ReplyDelete
  5. haha..ak tgh hangin..mmg camtu teha..huhu

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails