^_^

Sunday, July 11, 2010

20 ThiNGs I LoVe~shouLD ReAd ThiS!lol

 Aku SuKe sanGaT...

1**DURIAN
-kalo dapat makan, mmg tak hengat nak pndg kiri kanan dpan blakang..Syok gileR beb..rase mcm kat syurga jerk..b'guni2 pon aku ley makan tau..(tp kalo dah smpai blori2,tak tau la aku kan..kekekeke)

2**NENGOK WAYANG
-huhu..aku tak tau nape aku ske sgt2 duk dalam tmpat wayang tuh..lgik2 kalo cte antu..mmg best!

3**SURF TENET
-aku mmg sgt suke melayari internet..pd era globalisasi kini,masyarakat haruslah tahu mengaplikasikan kemudahan yang telah direka khas untuk perhubungan..chewahh!!apekah??lol

4**TIDO
-tido..sape tak ske tdo kan..aku kalo dapat tdo..mmg tak hengat..hehe..hidup perlukan tdo tau..ape org kate..nak baiki sel2 dalam badan??chewah!!!;p

5**DRIVE LAJU-LAJU
-bile drive laju2 kan,mcm ilang sume stress yang aku hadapi..tak cye??cube korg try!!hehe..tp jgn smpai kne saman sudah la yerk??hehe

6**MAKAN
-aku mmg ske makan..tp kne la kawal2 gak..kang kalo makan tak hengat,habis la badan jdik 'hangat'..huhu

7**MASAK
-aku mmg ske masak..tp aku lg suke kalo sume bahan2 msk tuh dah siap..takde la leceh sgt..cempak jerk dalam kuali..huhu

8**BACE NOVEL+MAJALAH
-majalah mmg bnyak la kan..(tp bnyak yg mak aku beli..keke) kat umah..novel mmg aku sgt jarang bli sbb pd aku,kalo ade kat library,baik kite pinjam jerk kan??

9**SHOPPING
-aku ske sgt shopping..tp skang nih agak tbatas la coz aku kan student agik..tgu la aku keje..mmg habis satu dua tiga empat lima enam tujuh lapan smbilan seploh kedai aku borong!uhh..tak hengat!!

10**HANG OUT NGAN MEMBER2 SEPERJUANGAN
-hehe..aku ske jalan ngan member2..bukan setakat mmber kat tmpat haku blaja..mmber2 kg aku pon!!apekah??mmg tak hengat;p lol

11**KALER PINK
-aku ske kaler pink tp tak ske yang pekat2..rimas i nyah..hehe..aku ske yg wane2 lmbot la..sejuk mate memandang..hehe..biase la..pompuan kan...

12**BERANGAN
-ni mmg bnde aku suke sgt buat sebelom tdo..aku ni jnis sush sket nak lelap bile mlm..so,utk nak bg ak cpat2 lelap,bg je aku topik utk dibuat berangan,kompem lelap tak hengat pastuh..haha

13**MENYEBOK TENGOK MAK HAKU MASAK
-almaklumlah..ak mmg minat bab2 mask ni walaupon tak brape nak terer lgik..huhu..ske tgok mak aku masak n mule la mulut aku potpet2 tanya macam2..smpai mak aku pon pning nak jwb..hehe

14**MY LILY
-aku ske teddy ak yg namenye LILY..sbb,ade someone special bgik kat haku!!;p

15**SHAMPOO SUNSILK BY YUKO YAMASHITA
-hehe..aku ske sgt shampu ni sbb bau die yg wangi n fresh!!huhu..n lgik satu kalernye yang pink tuh..hehe

16**CLEAN n CLEAR
-ak ske sbb ak rase cam seswai la ngan aku..sblum ni,aku pkai pape facial foam,msti probs..tp dgn C&C,aku rase diriku begitu berharga..haha

17**MY LAPPY
-aku syg sgt sbb my lappy la yg bnyak tlong aku dalam sttlekan asgmnt yang tak hengat n aku dapat connect ngan dunia MAYA..hehe~ayat tak menahan;p

18**MY BLOG
-sbb aku dapat luah ape shj tnpe rase segan..lantak la org nak cakap ape..yg pntg aku happy ngan diri aku..coz aku jnis tak brape pndai nak luah..so,blog is my life;p

19**SEKOLAH TMPAT AKU INTERNSHIP
-SK bukit tok beng is the best school ever!!

20**PIC HAKU NGAN MY DEBOK
-act,time jmpe ritu,kitorang ade cuci gambar same2..so,aku ade satu,die pon ade..aku ske sgt pic nih sbb aku rase cam hidup larh!!!;p miss him!

p/s~penat..rase nak tdo!!haha..slh satu bnde yang aku ske!!!yay!!
 aKu ske gak pixx ni.hehe^_^

1 comment:

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails