^_^

Friday, June 11, 2010

WATERWOLRD^_^

SaLam~

huhu..smlm aku g melaka...waa..bersame kawan2 kesayanganku yang cantik2 n baik2..Cam,sheila,ayu n sorg anak buah ayu..shikin..aku btolak dalam kol 830 pg..then trus g amik dak2 ni kat umah dorg..trus gerak..sbnarnye tujuan kitorang jalan2..huhu..g WATERWORLD!waaa..mmg best sgt waterworld mlake..teringat2 aku..n sgt enjoy!!thnks to WATERWORLD yang sgt best!walaupon aku rase agak mahal gak harge masuk (RM40),tp kire berbaloi sbb aku dapat main gelongsor yang tggi tu..waaa...memg best sgt2..aku nak g lagik nanti!huhu..t aku upload gambo kitorang k..huhu..mmg 10 bintang aku bagik atas keseronokan yg aku dapat..huhu..then kitorang g jalan2 kat bndar hilir..nak g tgok wayang tak smpat coz mama aku dah call suh balik..then dalam 630,kitorang pon bertolak balik n chow dr mlake...huhu..best!!!!!!!!930 mlm aku smpai umah..uwaaa..satu pengalaman yang tak dapat aku lupakan!

wasalam~

No comments:

Post a Comment

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails