^_^

Wednesday, June 9, 2010

Dari Mata AriSa~

SaLaM~

Lamenye tak tulis pape..so,dalam entry kali ni,aku nak ghoyak sket pasal cte kat tb 1 tu...DARI MATA ARISA..act,cte ni kul 11 stiap hari isnin smpai khmis..aku mmg ske gile cte ni..lgi2 yg blakon tu,plakon kgemaran aku!!!!SYED AIMAN!n si cantik AYU RAUDHAH..giler la..mmg superb habis!!!!korg wajib tgok ok..aku ske sgt!!!huhu..mmg sgt romantik walapon gaduh2..ala2 manje gitu..uwaaa...huhu..cte ni pasal arisa(ayu raudhah),sorg pompuan yg kje kat syrikat akif zamani(syed aiman)..sbnarnye,at first,die nak ngelak dr sorg laki yg sllu kaco die iaitu edie(asyraf muslim)..then,yg si akif ni pon ngaku yg arisa ni tung die..waa..boss slmtkan staff die la beb..slebihnye,korg kne tgok sndri..best GILER!!!!mmg berbunge2 la time tgok cte ni..walapon agak kaku sket si akif tu,tp seriyus..romantik..bestnye..

then,td ptg aku pon citer la kat adik aku pasal cite ni..tbe2,die cakap cite ni same dgn cte dalam novel yang kbetulan aku tgh bace tp baru sikit n tak sedar pon name2 dalam novel ni same dgn cte tu..mmg satu kbetulan..huhu..sbijik gile..n baru aku tau yang cte ni diadaptasi dari novel yg tajuk die 'KAU SAYANGKU' oleh BIKASH NUR IDRIS..mmg sgt best..ni aku tnjuk kat korang novelnye~

aku ngah bace novel ni skang n aku rase sgt besttttt!!!!!!giler..huhu..addicted kat akif zamani la..cmane ni????kekekkekekeke...k la..just nak cakap pasal ni jerk..bg spe2 yg tak tgok lagi atau tak bace lg novel ni,sile bace n sile tgok!!!best BANGAT!^_^

WASALAM

1 comment:

  1. ayo kak natrah...citer ni dh lama kot...novel tu pn dh lama daaa...hakhak =b...silekan mmbaca karya hlovate...ter best jugak wooo...versus tajuk dye the latest...best2!

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails