^_^

Saturday, June 26, 2010

~ConTeST~BaiK PuNyeR!


~SaLaM~

 
Hai u'ollzz..hehe..kalo semalam,aku post pasal contest yang hadiah die teh LIPTON tu,hari ni aku nak post satu lagik contest jugak by MISZLULLABY~waaa..cayalah..blog yang aku ikowt skang..mmg best(waaa..bodek MISZLULLABY..mintak2 mng contest) kekekekke..ok..skang aku nak bg korang tgok dlu hadiah nye..masyuk beb..seriyusly..=)
~
~
~
*Hadiahnye*

*FIRST WINNER*
PUPA MAKE UP KIT pesci zodiac collection pallete from PUPA MILANO-(got blusher,lip gloss,eyeshadow and highlighter)

 *SECOND WINNER*

Luminelle DeliGloss in Rouge Framboise (no.83) from Yves-Rocher 

*THIRD WINNER*
Pink Gloss & Mini Mirror key chain from Yves Rocher

K..huhu..korang da tgok hadiah2 nye kan??mmg masyuk tak hengat dunie kan??sgt terliur bile tgok..hehe(waaa..bode MISZLULLABY again!!) kekekke..k kat bawah ni ade syarat2 penyertaannye..cekidaut!!!!!!!~_~
  1. Be MISZLULLABY's follower. (Follower ak gak taw) kekekke..
  2. Letakkan banner yang kat atas tuh dalam post contest korang and link it directly to MISZLULLABY's blog (http://miszlullaby.blogspot.com/) and letakkan juge di side bar ye... Code nye korang boleh copy dekat blog MISZLULLABY..
  3. Wat post pasal contest ni kat blog korang keyh..
  4. Upload gambar korang yang paling korang ske..nak edit pon bley gak..t MISZLULLABY's akan pilih ikot kreativity korang taw!!N..satu lagik..korang kne cte..nape korang ske gambar korang tuh!!=)
  5. Xkesah berapa banyak gamba korang nak letak,letak la..MISZLULLABY akan pilih yang die berkenan..
  6. Tag sorang kawan korang...
  7. Leave your link kat MISZLULLABY's blog..
 OK..skrg aku nak letak gambo yang haku ske plak..hehe..(Chewah!!)--->Cekidaut!
 shhh~diam2 sume..aku nak cte nih..(bajet giler)..
aku ske sgt gambo nih sbb time nih aku ngah berangan..ak cam perasan aku comel(tp mmg aku comel-->wekkk..perasan giler) kekekkeke..
act,sbnarnye time nih pg taw..time ni aku poyo je nak g joging ngan member2 haku..nak kuwoskan badan la katekan,..sempat plak aku amik gambo ni ha..hehe..ala2 cam pembakar semangat la..pas amik gambar nih(n tengok berulang2 kali sblom jog),aku rase cam aku makin smngat n after jog,korang taw??berat aku tuwon 2 kilo..kekekkeke(crite nak gempak kan..hehe)
k la..yang pnting aku ske gambar ni sbb gambar ni penaik smgat aku nak joging time tuh!!!fuhhh!!!
aku tag ana!!

~smpai sini je..WASALAM~

1 comment:

  1. ok..penyertaan diterima..tapi hadiah tu cam terbalik2 sket..kekeke...thanx for joining.gud luck dearie..

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails