^_^

Monday, June 21, 2010

ADE AKU KESAH???


 SaLaM~
erkkkkkk~baru pas makan n da kenyang...erkkkk..siap sndawa lagi..hehe..act,mmg lame giler ar tak tulis entry..windunye kat blog ksygnku ni..hehe..emmm..sakit pinggang la plak..huhu..aku ni sbnarnye takde wtpee pon..smbil dgr lagu..waaaa..sedap sgt lagu ni..mmg mmbuai persaan je..huhu..ni ha lirik die...tadaaaaaaaa;p
'Aku bagai laut tak bertepi dan tak berkarang..Aku bagai bintang yg tak ditemani malam..Melihat dirimu Ada senyum canda tawa..Yang membuat aku tak ingin pergi darimu..Teringat janji lamamu kepadaku..Teringat aku teringat..Teringat saat kau masih ada di sini..Temaniku sepanjang hari..Bila kau pergi jauh ingatlah aku..Bilaku di sampingmu peluk tubuhku..Bila kau rindu aku panggil namaku..Ku datang menemuimu..Kau pelukanlah jasadku jangan lepaskan..Tetaplah kau disini harungi malam..Kerna hanya dirimu belahan jiwa..Pelengkapku hidupnya'
ha..best kan lirik die??ha..tajok die~shhhhhh..aku nak cakap ni..attention plzzz~cettt poyos tahap cipan..tajuk die PELENGKAP HIDUPKU..by Eren Ft Romi..indon song but nice sgt..terbuai2 aku rase..arghhhh..rase cam ape je kan..ekkekekek..ape la aku ni..hehe..well sbnarnye terdengar lagu ni kat satu blog..blog org..n then trus jatuh cintan;p hehe..aku ni mmg sentimental sket kalo korunk2 sume nak tau..hehe..biase la.sweet 17 mmg camtu...eh????17 ke aku???haha..sbnarnye takde ape aku nak cite entry kali ni..tah..rase malas ade..takde mood sbb ahad ni nak kne balik blaja balik...urmmmm..skjapnye cti..haishhhh..debush3
aku skang ni ngah blaja care2 mmbuat blog yang chantek citari(macam knal je)--->iklan pil binari..pil binari..ubat khusus wanita..utk kesihatan..langsing tubuh badan..memberi keyakinan..pil binari menceriakan hubungan......cettttt..haha..smpat lak aku nyanyi smbil mnaip..ape la aku ni..seb baik adik aku tak dgr..coz die tgh mmbongkang tak bangun2..hai..ape nak jdik tah..huhu... tgok cam aku..subuh2 dah bangun..haha(pdahal baru je hr ni..hehe..

satu sem je lagik aku bakal melangkah ke alam baru..dalam mase beberape bulan lg,aku akan capai cte2 aku..huhu..harap2 aku posting dkat2 je la..tak larat 'mak' nak drive jauh2..kalo nek bas,nek patah pinggang..berkarat tulang belakang(cam pnah tgok..) ahaks..muahakssssss...cet..haha..tak sabarrrr rasenye nak habis..nak kje..nak pgang wet sndri..nk bli ape je yang aku nak..n..nak bawak mak ayah aku g haji..INSYAALLAH..harap2 impian aku yg satu ni terbalas la sbb aku tak tau nak balas camane jase mak ayah aku yg slame ni besarkan aku..n didik aku jd MANUSIA..huhu..AMIN..
 then,lastly..aku harap sem depan ni akan berlalu ngan cpat..coz ak sgt malas nak siapkan thesis aku..huhu...eeee..malas!!!malas!!!(smbil hntak2 kaki kat siling) kucing pon naik plik tgok ape aku wat ni..kekekkeke..lntak la..ADE AKU KESAH??hehe..well..t smbong gik..daaaaa~

LOTS OF LOVE!~NATRAH a.k.a SKYJUICE IN DA HOUSE!!!!!!(",)
wasalam..

1 comment:

  1. saya pun terikut nyanyi sekali lagu bil binari. huakakakakakaka. lawakk! =)

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails