^_^

Saturday, May 8, 2010

You Are The 3RD WonDerFuL PeRsoN i EveR Know In ThIs WoRLd^_^

~SaLaM 1 Malaysia~

Hai aLL..^_^
rase cam dah lame tak update jerk..act tak taW nak tuLes Ape coZ No Idea n No Mood la...huhu..skang ni asek pikiaq nak balik rumah jer..tah ape yang ade kat umah tah..wawawwawa..ade ibu ngan ayah aku leRR..huhu...windunye kat doranG..

huhu, BTW..smalam kan..aku g dating..kekekkeke..best sgt..lame beb tak jumpe..
sbnarnye mmg tak plan pape pon..just die pesan kat aku,jgn berharap sgt coz die pon tak tau lgik jadik ke tak..time die cakap camtu tuh,mmg ade rase frust sket leRR..tp nak wat camane kan..aku ni kne di bgtau dulu..kaLo tak,alamatnye tsunami la..^_^ (biase la..gurls out there pon msti macam aku gak kan;p)
kekkekeke..

sebelum jumpe kan,malam tu sempat la jugak baling perik,pinggan n segala macam bnde n harta dalam umah kami..(Eh??sjak bile kitorang kawen ek??++kompius)
kitorang gaduh babe..bukan la gaduh besa sgt..just gaduh biase2 la..(aku pon da ilang ingatan gaduh pasal ape..kekekke)
aku siap da cakap ngan die..'kite tak payah jumpe la'
hehehhehe..die pun ape lagik 'yela2..sy mintak maaf..kite jmpe esok k?'

hehehhehe..tau takut..aku sebenarnye saje je nak gertak..hihi..syg gak kat aku rupenyerR..hihi..aFTer that,kitoWang pon baik..aku pon tdo ngan nyenyaKnye sampai mimpi2..tp aku pon dah tak ingat la..coz ape yang aku pk just DIE...=)

BesokNye tuh..kul 6.30 pagi..aku call la die kan..GileR la..korang tau??tak dapat babe..huhu.aku pon cam ayam brak kapOR la jadiknye..aku ingat enset die tak cas then die tak bangun..huhu..(Takut tak dapat jumpe..) lame gak aku tgu..dalam kol 7 pagi,die msg..die kate,'sy dah bangun lame dah'..time die cakap camtu, aku twos 'FuHH..leganya.. baru nak majok..' wakakakka..pompuan;p

Kul 8.30 pagi..die msg gtau nak btolak dah dari kemaman..ngee~~senyum aku..mmg smpai telinga laaa...lame da tak jumpe..gaye cam duk overseas je aku ni(MMg overc pon..over the 'Sungai Pahang' sea..kkekeke) aku pon kmas2 bilik..nyanyi2..smpaikol 10 pagi,akupon trus manDi n bersiap2 la..huhu..<3 <3 <3

11 pagi..~~waa..hati aku yang ade Taman Astakona ni bernyanyi2 smbil berdegup cpat..(Gelinye ayat aku~~whatever;p)
die call aku..
die~'umah awak katner ni?sy carik tak jumpe pon?'
aku~'awak masuk la..bla..bla..bla'

pastuh call lagik(hmm..bile nak jumpe nih..)
die~'awak,sy masuk lorong kecik ni..umah awak dalam kampong ke?'

perghhhh..aku rase nak cepuk2 je muke die..(seb baik syg) kekkekeke..aku pon bals leRR..
aku~'kan sy kate masuk ikut bla..bla..bla..takpe2..nak tgu awak mmg takkan jumpe..sy jalan carik awak!'

aku mmg nekad gilerr..huhu..aku pon jalan la dpan umah jiran2 aku..jalan2..tbe aku nampak kete kancil lalu..fuhhhh..trus pusing depan aku(eh mamat ni..nak kne agaknye) huhu..skali tgok dalam..eh..

aku~'e!rase nak cepuk2'
die~'eh awak ni..jgn la..soRRy yeRR'

waaa..bile die cakap sorry jer,aku trus caiRR..rndu babe..lame tak jumpe kot(pdhal baru sebulan lpas jumpe) ^_^

ngee..aku habiskan mase ngan die sampai kol 6..jalan2 carik makan..lepak2 kat pntai..bestnye..bile la dapat jumpe lagik..huhu..aku rase sgt happy bile ngan die..masalah aku sume ilang..trus tak pk dah..trus aku rase ale otak aku jdik ringan..sbb awak la..thanks awak..

FoR thaT perSoN,sy banyak nak bgtau awak ni..

1) Thanks sbb slalu suppoRT sy..tak kire lah dari segi ape..sTudy..Life sy..

2) Thanks sbb sabar dengan sy..setia ngan sy walaupun sy tau awak bnyak makan hati ngan sy..

3) Thanks sbb selalu syangkan sy walaupun kadang2 sy mnyakitkan hati awk..

4) Thanks selalu merasionalkan sy n buat hati sy sejuk bile saya ade masalah emosi..

5) Thanks sbb awak memahami sy, slalu ambik berat pasal sy n slalu yakinkan sy..

6) Saya nak awak tau yang sy sayangkan awak bukan sbb harta atau rupa..tp sbb awak adalah awak..awk yg sy knal 5 tahun dulu..dan awak masih sama macam dulu..tak pernah berubah ape pon..serius..

7) Awak adalah anugerah terindah dari Allah buat diri sy..awak bentuk sy..bg nasihat yang bguna tuk sy..

8) Awak selalu buat sy senyum n ketawa..sy ske dengan lawak2 awk..

9) Awak ada dalam hati sy setiap mase..name awak pun ade dalam setiap doa sy..kalo jdoh kite dekat n ade,sy nak ade dalam hati awk smpai bile2..

10) Awak la orang ketiga terbaik dalam hidup sy..awak knal sy..family sy..n kawan2 sy..sy harap awak tak lupe utk knal sy setiap hari ye..thanks awk..^_^

For my Mum n my Dad..both of you are the best person I ever know..I Love you so much..there's something that i cant tell both of you about my love for you..thnks for your caring..seriously..takde orang yang terbaik dari ibu ngan ayah..LOVE YOU..

Assalamulaikum..




4 comments:

  1. olololololo... romantiknya... sooo touching!

    ReplyDelete
  2. kekekkeke..mane ade la..saje je..hihi..;p

    ReplyDelete
  3. aah..sehari jer..die praktikal kat kmaman smpai awal bulan 7..huhu..pasni tak tau jumpe lagi bile...~_~

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails