^_^

Monday, May 31, 2010

NgOkNgEkNyE!~_~

SalaM..

hari ni aku bengang dengan satu tempat yang takbley disebutkan name...(takut kne saman) haha..aku mmg bengang tahap cipan la..tnsion,marah,skit ati,rase nak plempang sekor2,nak pelangkung,pijak2 n wat sup ayam!tp aku taknak makan..just bg kat ayam jd makanan dorg...eeeeee...tah hape2 je aku rase..ade ke patot kitorang ni dibwat macam kambing peliharaan die..waa..aku pon ade hati gak tau..bukan aku ni ayam!tlong la mmhami perasaan sesama manusia ni..cube aku kurong die dalam tmpat yang takde ape...tgok bley idup tak..silap2 mmg mati kering la jawabnye...huhu..skit aty btol aku dalam entry kali ni kan???mmg aku sakit ati sgt2...e..dah la takde ape yang bley dibuat kat tmpat ni..waa..mati kutunye...seb baik td layan cte TOOTH FAIRY..dapat gak la ilang bosan ni ha...huhu..mmg tahap ulat gonggok punye tmpat..MARAH btol aku rase..i'm already 23 taw..tlong la treat aku n kawan2 yang lain macam yg sepatutnye..ni takkkkk..kitorang ni macam hape jew..uwaaaaa..kalo la ade sape2 yang bley tlong aku slesaikan masalah ni,mmg aku akan salute+TABIK SPRING kat die...huhu..cayalah beb..^_~ just 1 more day i'll be going home..really excited!seriyusly..happy n can't wait!n then,bile aku dah start sem 8,iaitu sem last aku..i'll try to do the best on my thesis n exam..just half year to go!waaaa..pastu bley kawen...cet..macam bley kan..mane bley..aku tak berduit lgik..gji first pon tak rase..camane nak kawen..ape yang penting skang,aku nak bg mak ayah aku rase dlu my 1st salary..n i hope that my wish n my drean will come true..AMIN..aku nak anta my parents g haji..nak bawak family aku jalan2..sblum aku ade family sndri..insyaAllah..n then,aku nak bli keta sndri..n kmpul aset2 yang aku rase pnting utk masa dpan aku..sbb aku rase aku bukanlah org seng..so,pasni,insyaALLAH aku akan pastikan mak ayah aku akan hdup bahagia..walaupun aku ni anak pompuan..org cakap tak perlu la nak kmpul aset2 sblum kawen..tp aku rase sgt perlu sbb aku taknak bergantung spnuhnya kat my husbnd after kawen t..waaa..MARRY..bile nak kawen ni????isk2..
haha..normal la kan time umo camni aku dah start pk nak kawen??bukan gatal,tp i really need someone to care about me..share anything wit me..n whatever i do,he'll be my 'tulang belakang'..ekekekkeke..wehhhhh..aku dah lari topik..sambung balik marah aku kat atas td..eee...rase marah balik bile ingat bnde ni...eeeee...tnsion!haha..sngnye mood aku nak brubah kan???kekekkeke..ak hope sgt masa cpat blalu..aku rase cam da tak larat nak blaja lg..OTAK AKU DAH TEPU!haha..ye ye o je aku ni kan???kekekkekke..k la..smpai sni jerk kowt..pnat dah mmbebel tak tntu pasal ni ha..haha..kpd mmber2 aku yang seangkatan dengan aku,aku harap korang same2 ngan aku SABAR!huhu..tkpe la..kite pon dah nak habis blaja kan..stkat bnde2 kcik camni kite takleh nak tmpuh,t kite dah kje,cabarannye lgik besar..btol tak kawan2??haha..ok la..daaa~

WASSALAM^_^

3 comments:

  1. ni mmg betul2 hangin korang ni eh.. haha.. cian korang. tp at least 350 korang tak le terbang cm tu je, kn? huhu~ aku redho je la... sok ko dtg jgk ke?

    wahhhh.. klu gitu, lmbat lagi la ko kawen gitu.. bek2, jgn lak ralit kumpul aset, jd andartu.. tapi aku tak caya la klu kwn cun aku sorang ni andartu..

    ReplyDelete
  2. Go geng kawen lambat! lols XP

    Kt sni pn same jgk la & hr ni aku dh memontengkan diri dr pg trip ke sungai pisang. Tak kuase aku bt outdoor activities. Haha. XP

    ReplyDelete
  3. teha~~kekekeke..memg aku hangin satu badan...tak kuase aku nak datang esok pg..dah la guard kerek nak mampuih..mcm besa sgt pgkat tu.....eeee..huhu
    aku tak tau lg la bile aku kawen..cam lmbat je..tgok la kalo ade yg ping;p

    nadhia~huhu..aku mmg bengang tahap ulat gonggok dah babe...menci btol aku!aku nak balik..very HOMESICK..uwaaaaaaaa

    ReplyDelete

awak yang handsome n cantik,komen la ye..jgn segan-segan tau!cayang korang!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails